Accidentare HORROR pentru Florin Andone VIDEO

Intrat în teren în minutul 46 al meciului de la Rizespor, atacantul român a suferit o accidentare îngrozitoare la jumătatea reprizei secunde.

15 iun. 2020, 09:24
Accidentare HORROR pentru Florin Andone VIDEO

Ghinioanele se țin lanț de Florin Andone. Atacantul împrumutat de Brighton la Galatasaray a stat pe bară trei luni din cauza unei accidentări suferite în luna noiembrie a anului trecut, într-un meci cu formația lui Marius Șumudică. Internaționalul român s-a refăcut complet în pauza provocată de coronavirus şi a fost trimis în teren de Fatih Termin la pauza meciului cu Rizespor.

Din păcate, Andone nu a prins finalul partidei pe teren. În minutul 72, portarul Cetin a încercat să boxeze o minge, dar a aterizat peste piciorul drept al atacantului român. Florin s-a prăbușit pe teren, în urlete de durere. Turcii de la Fanatik scriu că internaționalul nostru este suspect de ruptură a ligamentelor genunchiului. Galatasaray a pierdut cu 0-2 meciul cu Rizespor.

Răzvan Burleanu a anunțat faptul că UEFA va decide pe 17 iunie când se vor disputa meciurile de baraj pentru calificarea la EURO 2020, care se va disputa în 2021. România va întâlni Islanda cel mai devreme în septembri, în deplasare, iar dacă va câștiga va trebui să treacă de Ungaria sau Bulgaria, pentru a ajunge la turneul final.