Accidente cumplite la început de weekend: doi morţi în Suceava, altul în Dolj, după ce un bebeluş de un an a murit în braţele mamei în Dâmboviţa

În primele 6 luni ale anului 2023 au fost înregistrate 2047 de accidente grave, cu victime. Pentru a doua jumătate a anului, cifrele par a fi mult mai grave.

18 aug. 2023, 10:08
Accidente cumplite la început de weekend: doi morţi în Suceava, altul în Dolj, după ce un bebeluş de un an a murit în braţele mamei în Dâmboviţa

Accidente cumplite la început de weekend: Doi bărbaţi au murit, vineri, într-un accident produs în judeţul Suceava. Cei doi se aflau pe motocicletă. ”Coliziune între o motocicletă şi un autotren, produsă în această dimineaţă, în jurul orei 5:00, pe raza comunei Dărmăneşti (localitatea Măriţei). La faţa locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj, cu medic, al Serviciului de Ambulanţă Judeţèan Suceava”, anunţă, vineri, ISU Suceava.

Un Pagani Zonda 760, în valoare de 10 milioane de euro, a fost făcut praf în urma unui accident grav. Bolidul i-a aparținut pilotului Lewis Hamilton
Sursa citată a precizat că accidentul s-a soldat cu două victime, bărbaţi, ambele de pe motocicletă. ”Din nefericire, acestea aveau leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată. Poliţiştii vor stabili împrejurările producerii accidentului.

Accidente grave în Dolj şi Dâmboviţa: Un mort şi patru răniţi, după ce un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară s-au ciocnit

O persoană a murit şi patru au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 6, în judeţul Dolj. Au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară.  ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, la kilometrul 193+600 metri, în zona localităţii Zănoaga, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară”, anunţă Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană a decedat. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Doi copii au rămas orfani
Şoferul care a produs, joi, un accident rutier în localitatea dâmboviţeană Viforâta, în care un copil de un an ţinut în braţe de mama sa pe bancheta din spate a murit, a fost reţinut pentru 24 de ore, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa, transmite Agerpres.

„În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La momentul producerii accidentului bărbatul care conducea maşina era băut şi avea permisul suspendat. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea pe DJ 717, în localitatea Viforâta, a intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobilul şi, ulterior, s-a răsturnat cu autovehiculul pe carosabil. În accident a murit copilul de un an şi nouă luni şi au fost răniţi şoferul şi alţi doi pasageri.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a dat cifrele oficiale privind accidentele grave din România în primele şase luni ale anului.

„În primele 6 luni ale anului 2023 au fost înregistrate 2047 de accidente grave, cu victime. În ceea ce privește nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii de autovehicule, Poliția Română acționează constant pentru impunerea respectării tuturor normelor rutiere, printre care și limitele maxime de viteză. În situația în care există date și informații cu privire la faptul că pe un anumit sector de drum conducătorii de autovehicule încalcă frecvent regimul legal de viteză, Poliția Română organizează acțiuni care au ca scop combaterea acestui fenomen”, transmite IGPR.