Un Pagani Zonda 760, în valoare de 10 milioane de euro, a fost făcut praf în urma unui accident grav. Bolidul i-a aparținut pilotului Lewis Hamilton

Modelul unic Pagani Zonda 760, conceput special pentru pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, a fost distrus în urma unui accident grav.

18 aug. 2023, 08:42

Modelul unic de Pagani Zonda 760, conceput special pentru Lewis Hamilton, a fost vândut anul trecut pentru 10 milioane de euro, după ce pilotul de Formula 1 a decis să renunțe la bestia pe patru roți.

Mașina a suferit daune majore în urma unui accident petrecut în Țara Galilor. Decizia pilotului de a o vinde a fost una surprinzătoare, întrucât este un Pagani Zonda 760 model unic, care are inscripționate inițialele numelui său și e vopsită într-o culoare pe compania nu o folosește de obicei.

Citește și: Nelson Pique a spus despre Lewis Hamilton că este un „negru mic”. Hamilton: „Mentalităţi arhaice”

Cu toate astea, pilotul a înregistrat un profit imens cu mașina. A cumpărat-o cu 1,5 milioane de euro în 2014 și a vândut-o în 2022 cu 10 milioane de euro.

Hamilton mai are contract cu Mercedes până la finalul acestui an și a primit o ofertă de la Ferrari, care i-a propus un contract cu un salariu de 50 de milioane de euro pe an, dar Lewis Hamilton a refuzat.

Citește și: Shakira a uitat de Pique. Spaniolii au aflat cine este iubitul celebru al divei din Columbia

Acesta i-ar fi dat un răspuns simplu lui John Elkann, președintele Ferrari: „Nu, mulțumesc!”

Pe plan personal, pilotul se bucură de o frumoasă relație cu Shakira, cei doi fiind surprinși adesea în tandrețuri, sărutându-se și îmbrățișându-se.