Accidente cumplite pe şosele, în weekend. Din păcate, printre victime se află şi un copil de 5 ani

Accidente cumplite pe şosele, în weekend. În judeţul Timiş, şoferul unui autoturism a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar în Argeş un copilaş a murit, iar patru persoane au fost rănite în două accidente diferite.

06 feb. 2021, 19:30

Accidente cumplite sâmbătă. Un copil de cinci ani a murit, iar o fată de nouă ani şi o femeie au fost rănite, sâmbătă seară, în zona localităţii argeşene Moşoaia, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autobasculantă.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că o femeie de 34 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcţia Vedea către Piteşti, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculantă, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, din accident a rezultat decesul unui copil de cinci ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a unei minore de nouă ani, din acelaşi autoturism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind continuate verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Accidente cumplite pe şosele, în weekend. În judeţul Timiş, un şofer a rămas încarcerat în urma impactului dintre maşina pe care o conducea cu un TIR.

Accidente cumplite pe şosele, în weekend. Un şofer a murit în Timiş

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, pe DN59, între localităţile Şag şi Jebel. În urma impactului dintre un TIR şi un autoturism, şoferul maşinii a rămas încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi şapte pompieri.

Din nefericire, medicul sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului care conducea maşina.

Citeşte şi Două tiruri s-au ciocnit pe Autostradă. Accident cumplit

Accident cu patru răniţi pe A1. Circulaţia a fost restricţionată

Un accident grav s-a petrecut, sâmbătă, pe autostrada A1, în zona localităţii Cireşu din judeţul Argeş. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, două maşini au fost implicate.

„Din primele informaţii, în unul dintre autoturisme se aflau patru persoane, iar în celălalt o persoană. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD, alături de un echipaj SAJ”, precizează ISU Argeş.

Citeşte şi Grav accident în Suceava, provocat de un adolescent băut care a furat maşina părinţilor. Prietenul său, la un pas de moarte

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului au rezultat patru victime, printre care şi un copil de 14 ani, rănit la faţă şi la unul dintre membre. La sosirea forţelor de intervenţie nu au fost găsite persoane încarcerate.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, în urma evenimentului rutier, circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă a autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Capitală, la kilometrul 99.

Sursa foto: tion.ro, ISU Argeş