Două tiruri s-au ciocnit pe Autostradă. Accident cumplit

Un accident grav s-a petrecut, vineri dimineaţă, pe A1, după ce un tir a rarat ieşirea de pe autostradă şi s-a izbit de un alt TIR care staţiona pe banda de urgenţă. Traficul a fost blocat.

05 feb. 2021, 10:11

Două tiruri s-au ciocnit pe Autostradă. Accidentul a avut loc, vineri dimineaţă, pe A1, la kilometrul 458, pe sensul de mers Timișoara-Margina.

Două tiruri s-au ciocnit pe Autostradă

Un tir care mergea dinspre Timisoara catre Lugoj a acrosat un altul ce oprise pe banda de urgenta, deoarece şoferul ratase iesirea de pe A1 catre A6. În urma impactului, remorcile autotrenurilor s-au rupt, iar marfa s-a imprastiat pe sosea.

”ISU Timiș – ora 03:20, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 458, pe sensul de mers Timișoara-Margina. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autosepcială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri.

În accident au fost implicate două autotrenuri, în care se aflau doar șoferii. Aceștia au fost evaluați medical la fața locului, de către echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital.”, informează ISU Timiș.

Circulatia in zona a fost complet blocata. Traficul a fost deviat către Lugoj.

Angajatii de la drumuri si pompierii au intervenit pentru a aduna marfurile cazute pe carosabil pentru a degaja soseaua de mare viteza.

Citeşte şi Accident mortal cu maşina furată. Sfârşit tragic pentru un tânăr de 22 de ani. Şoferiţa jefuită, în stare de şoc: Mi-a zis să-l strig pe Iisus

Accident grav în Neamţ. Un autocar plin cu pasageri a fost implicat

Un accident grav a avut loc, luni, pe un drum din judetul Neamt. Un autocar plin cu pasageri a derapat si s-a izbit violent de alte două masini. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, în urma accidentului nu au rezultat victime.

„Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor şi sprijină la degajarea autovehiculelor implicate în accident de pe partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeşte şi Bărbat ucis de TIR în Dâmboviţa. Ambulanţa chemată de urgenţă, implicată în accident

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Sursa foto: Opinia Timişoarei