Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite

Accidente cumplite pe şoselele din ţară. În Teleormar două persoane au murit pe loc, iar o adolescentă a fost rănită grav. Şi la Constanţa a avut loc un accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

28 ian. 2021, 18:41
Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite
Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Două persoane au murit, iar patru au fost rănite grav

Accidente cumplite pe şoselele din ţară. Un accident grav s-a petrecut, joi, în judeţul Teleorman, pe DN 52, la iesire din Alexandria spre Furculesti.

Accidente cumplite pe şoselele din ţară. În Teleorman două persoane au murit

Două persoane au murit, iar o tânără de 16 ani a fost rănită în urma impactului dintre două maşini.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare deplasate la fața locului, două persoaane au decedat în urma accidentului rutier.

Potrivit ISU Teleorman, este vorba despre doi bărbați, de 45 și 40 de ani.  A treia victimă, o tânără de 16 ani, cu dureri cervicale și lombare, conștientă și cooperantă, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul București, relatează ziarulteleormanul.ro. 

„O persoană a fost prinsă în caroseria deformată a unui autoturism, ea fiind scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajelor medicale”, transmite ISU Teleorman.

La fața locului s-au deplasat salvatorii militari, cu o descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Încă un accident a avut loc, joi seară, pe Drumul European 70, pe raza localității Peretu, transmite ISU Teleorman. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care una a rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat salvatorii militari roșioreni, cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță cu patru echipaje, dintre care unul cu medic

Citeşte şi Accident mortal la intrare în București. Șoferul a fost proiectat prin lunetă

 Accident grav la Constanţa. Trei persoane au fost rănite, după ce o maşină a intrat într-un stâlp

Un accident grav s-a petrecut joi, în Constanţa. Trei persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un stâlp. Accidentul s-a petrecut pe strada Constantin Sandu Aldea. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină de urgenţă, potrivit replicaonline.ro. 

Victimele sunt conştiente. Una dintre persoane este încarcerată.

La accident a fost trimisă autospeciala de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD C, un SMURD B și un echipaj SAJ.

La fața locului au fost găsite 3 victime cu politraumatisme care au fost preluate și transportate la spital, conștiente și cooperante.

Citeşte şi Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. Trebuia să fie în carantină

Grav accident în Suceava, provocat de un adolescent băut care a furat maşina părinţilor. Prietenul său, la un pas de moarte

Beat şi fără permis, un adolescent de 17 ani a făcut prăpăd pe un drum din judeţul Suceava. Băiatul a provocat un accident grav, după ce a furat maşina părinţilor săi şi a plecat la plimbare în toiul nopţii, alături de un prieten.

Tânărul de 17 ani a provocat un grav accident în Suceava, după ce s-a urcat la volan băut. Fără să aibă permis, Mihai Ștefan M. din Fundu Moldovei şi-a convins un prieten să meargă la o plimbare cu maşina tatălui său pe care au furat-o în noaptea de luni spre marţi.

Pe drumul care leagă localitățile Fundu Moldovei și Pojorâta din Suceava, băiatul a pierdut controlul autoturismului Chrysler într-o curbă deosebit de periculoasă. A ieşit de pe carosabil şi a intrat cu maşina în gardul din sârmă al unei gospodării din zona satului Colacu, scrie Monitorul de Suceava.

În autoturism se mai afla un tânăr de 23 de ani care a fost rănit şi transportat de ambulanţă la Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul a fost diagnosticat „policontuzii, traumatism cranio-facial cu pierdere de conștiință, plagă contuză buză inferioară”, fără a rămâne internat.

Poliţiştii l-au testat pe adolescentul de 17 ani cu etilotestul. Tânărul a fost depistat cu alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

Ajuns la spital, adolescentul a acuzat dureri în zona abdomenului, fiind supus mai multor analize. Medicii au constatat că acesta prezenta o contuzie toraco-abdominală. Băiatul a fost transferat la Spitalul de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, pentru a primi investigaţii medicale amănunțite.