Accidente grave de Sfânta Maria. Un şofer începător a ajuns în gardului unei case, iar o şoferiţă a intrat în zidul unui garaj

Două accidente grave s-au petrecut de Sfânta Maria în judeţul Vaslui. Un şofer începător s-a ales cu permisul suspendat după ce a intrat în gardul unei case, iar o şoferiţă a ajuns în zidul unui garaj.

16 aug. 2022, 08:28

Accidente grave de Sfânta Maria, în judeţul Vaslui. Protagonişti au fost un şofer începător în vârstă de 19 ani şi o şoferiţă. Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Buzău, a distrus gardul unei gospodării din judeţul Vaslui.

Accidente grave de Sfânta Maria. Graba unui şofer începător l-a lăsat fără permis

Citeşte şi Accident cumplit pe DN1! Un șofer de 20 de ani a spulberat o familie care traversa strada. Un bărbat și fiica de 11 ani au murit, soţia este în stare gravă

Tânărul în vârstă de 19 ani este din Buzău. Potrivit martorilor, acesta nu a mai avut răbdare în trafic şi a vrut să depăşească o coloană de maşini. La un moment dat, în fața sa, a apărut un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul de 19 ani a tras de volan pentru a evita impactul şi a ajuns în gardul unei locuinţe din localitatea Muntenii de Jos.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Se pare că tânărul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, potrivit vremeanoua.ro. 

Tânărul a fost amendat şi s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Un alt accident asemănător a avut loc şi în municipiul Huşi. De data aceasta, o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat în peretele unui garaj. În urma impactului, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian “ Husi .

La fata locului au fost prezente mai multe echipaje ale ambulantei cât și o EPA. Polițiștii rutieri au fost de asemenea prezenți.

Citeşte şi Șir interminabil de accidente în Bulgaria. 12 răniți după ce un autocar a fost implicat într-un accident