Accidente grave şi avarii la reţeaua electrică din cauza vremii. Mai multe maşini au fost avariate, după ce au derapat pe zăpadă VIDEO

Mai multe accidente grave s-au produs din cauza vremii în nordul ţării. În Botoşani trei victime şi trei maşini au fost avariate după ce un autoturism a derapat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă. Au fost probleme în trafic şi în judeţul Suceava după ce a nins toată ziua. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe şoseaua cu zăpadă iar maşina s-a izbit violent de un cap de pod.

09 feb. 2018, 07:11
Accidente grave şi avarii la reţeaua electrică din cauza vremii. Mai multe maşini au fost avariate, după ce au derapat pe zăpadă VIDEO

La Botoşani, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, mașina a început să derapeze de-a latul drumului şi a fost izbită în plin de o altă maşină care circula din sens opus. La puțin timp după impactul, un alt autoturism le-a izbit pe amândouă. În urma accidentului,trei oameni au fost răniţi.

Tot în județul Botoșani şi tot din cauza vremii, o autospecială de poliție și o ambulanță, ambele în misiune, au ajuns în șanț.

Două localităţi din judeţul Botoşani erau nealimentate, vineri dimineaţă, cu energie electrică, ca urmare a unor avarii apărute la reţelele electrice pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Cristian Amarandei, avariile afectează aproximativ 530 de abonaţi din localităţile Drislea şi Cătămărăşti Deal.

Tot din cauza ninsorilor abundente, mai mulţi arbori au fost rupţi, în special în municipiul Botoşani, afectând circulaţia pe mai multe străzi şi alei. Angajaţii ISU au intervenit pentru degajarea arborilor. 

Probleme în trafic sunt şi în județul Suceava după ce a nins toată ziua. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe şoseaua acoperită cu zăpadă, iar vehiculul s-a izbit violent de un cap de pod. Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului.

Mai mulți șoferi au ajuns cu mașinile în șanț pe drumul ce leagă Suceava de Rădăuți, în zona Dărmănești. Șoferii spun că drumarii nu au intervenit la timp.

În Harghita, pe DN15, în zona Borsec, un camion echipat cu cauciucuri de vară a derapat și s-a oprit într-o casă (foto sus). A fost nevoie de un utilaj de mare tonaj pentru a readuce camionul pe șosea. Ieri, subunitatea DRDP din Harghita a acționat cu 27 de utilaje pe drumurile naționale.