Accidente grave în ţară. Un şofer a murit în Sălaj, altul a plonjat cu maşina în râul Iza

Mai multe accidente au avut loc marţi, pe şoselele ţării. În Sălaj o persoană şi-a pierdut viaţa, iar în Maramureş o maşină a plonjat în albia râului Iza.

29 dec. 2020, 15:54
Accidente grave în ţară. Un şofer a murit în Sălaj, altul a plonjat cu maşina în râul Iza

Dintre aceste accidente grave, unul cu consecinţe deosebite, soldat cu decesul unei persoane a avut loc marţi dimineaţa pe DN 1H, între localităţile Nuşfalău şi Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. În accident au fost implicate un autoturism şi o autocisternă neîncărcată.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în urma coliziunii, conducătorul autoturismului a fost rănit grav, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la faţa locului. Ulterior, a fost anunţat decesul acestuia.

Citeşte şi Accident teribil, un reputat medic a murit pe autostradă din cauza unui câine. Un minor a rămas orfan

Tot în categoria accidente grave, dar în Maramureş, marţi, în jurul orei 11:45, polițiștii au fost sesizați că la ieșire din comuna Strâmtura, înspre Bârsana, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. ”Verificarile efectuate de polițiști la fața locului au relevat că un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă deosebit de periculoasă, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe contrasens și a plonjat în albia râului Iza.

În urma accidentului o pasageră a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului”, a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, citat de ziarmm.ro.