Accidente grave pe şosele din România. Nouă persoane au fost rănite. Elicopterul SMURD, solicitat

Accidente grave pe străzile din România. Un bărbat a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma impactului nouă persoane au fost lovite. Un alt accindent rutier s-a produs la ieşirea din Mizil, între două auturisme şi o basculantă încărcată cu bitum. În urma impactului două persoane au fost rănite şi transportate la spital cu elicopterul SMURD.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 13:43

Un accident grav între un microbuz şi un autoturism s-a produs în jurul orei 16:00 la ieşirea din municipiul Urziceni către Bucureşti. Conform verificărilor efectuate, un bărbat în vârstă de 53 de ani care circula pe DN2, ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 34 de ani.

Nouă persoane au fost lovite, fiind conştiente: şapte din microbuz şi două din autoturism. Acestea au primit primul ajutor din partea echipajelor medicale ajunse la faţa locului. În urma testării cu aparatul Drager, în cazul șoferului autovehiculului rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce în cazul șoferului microbuzului rezultatul a fost negativ.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă, o autospecialâ de descarcerare, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Citeşte şi: Accident grav pe A1, o femeie de 37 de ani, însărcinată, a murit pe loc

Un alt accident s-a produs la ieşirea din localitatea Loloiasca, spre Mizil, între două autoturisme şi o basculantă încărcată cu bitum. Într-una dintre mașini a rămas încarcerat un băiat de 14 ani. Acesta se află în stare de inconștiență, dar prezintă semne vitale. De asemenea, o femeie este încarcerată.

Basculanta s-a răsturnat peste maşina în care se aflau cele două victime, acestea au fost preluate de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Județean Ploiești.