Accidente grave pe şoselele din ţară. Doi oameni au murit, iar alţi şase au fost răniţi

Accidente grave pe șoselele din țară. Salvatorii și pompierii au fost mobilizați de urgență în județele Constanța și Arad, acolo unde doi oameni au murit iar alţi şase au fost răniţi.

12 mai 2021, 11:18

Accidente grave pe şoselele din ţară. O tragedie s-a petrecut miercuri dimineaţă, în judeţul Constanţa. Cinci persoane au fost implicate într-un accident cumplit la ieşire din Topraisar spre Mereni.

Accidente grave pe şoselele din ţară. O persoană a murit la Constanţa, iar alte patru au fost rănite

Potrivit primelor informații accidentul s-a petrecut pe DJ391, între două autovehicule. La locul accidentului au intervenit un echipaj tip B2 EPA de la SMURD Tuzla, un echipaj tip B2 de la SAJ Negru Vodă, un echipaj tip B2 de la SAJ Eforie și un echipaj tip C2 de la SAJ Constanţa.

Una dintre victime a fost găsită în stop cardiorespirator. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, însă, din păcate, fără rezultat. Celelalte patru persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa., potrivit replicaonline.ro. 

Citeşte şi Accident mortal în Argeş. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident în judeţul Arad. O persoană a murit

Un accident cumplit s-a petrecut miercuri dimineaţă şi în localitatea Bârzava din judeţul Arad.

„În această dimineață, în jurul orei 07:15, un bărbat de 51 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Bârzava. La km 489+185 m, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un bărbat de 30 de ani, din Zăbrani.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 55 de ani, din Lipova, pasager în autoturism, și rănirea conducătorului auto și a unei femei de 52 de ani, din Păuliș, pasageră în autoturism. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, conducătorului autoturismului fiindu-i recoltate probe de sânge. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, potrivit ISJ Arad.

Citeşte şi VIDEO/ Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300. Patru mașini implicate, toate cu daună totală