Accidente în lanţ joi seara: autocar în şanţ la Bistriţa, carambol cu trei maşini la Târgovişte şi alunecări de pietre pe valea Oltului

Ceaţa densă şi carosabilul alunecos au adus o multitudine de evenimente rutiere joi seară. Din fericire, a fost vorba doare de pagube materiale, nu şi de pierderi de vieţi omeneşti.

12 ian. 2023, 22:06
Accidente în lanţ joi seara: autocar în şanţ la Bistriţa, carambol cu trei maşini la Târgovişte şi alunecări de pietre pe valea Oltului

Accidente grave joi seară. Poliţiştii Biroului Rutier intervin la un eveniment rutier în Bistriţa. Din primele date, un autocar a părăsit partea carosabilă, blocând mai apoi întreaga parte carosabilă.

Drumul Naţional 17, între Bistriţa şi Livezile este momentan blocat pe ambele sensuri. Trei victime ale unui accident produs joi seara, în apropierea localităţii Boiţa, au fost transportate la spital, în stare de conştienţă, dar cu traumatisme şi escoriaţii. În aceste momente poliţiştii Biroului Rutier intervin la un eveniment rutier în Unirea, mai indică sursa citată. De asemenea, pe Drumul Naţional 17, între Bistriţa şi Livezile este momentan blocat pe ambele sensuri.

COD RUTIER 2023. România, campioană la accidente letale. Ce se întâmplă cu punctul de amendă de la 1 ianuarie 2023
Accidente şi între Sibiu şi Vâlcea

Poliţia Sibiu a anunţat că în zonă se circulă îngreunat pe direcţia Sibiu – Vâlcea, dar pe sensul opus traficul nu este afectat. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism pe banda a doua, pe direcţia Sibiu – Vâlcea, un sibian în vârstă de 49 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul median, a fost proiectat într-un alt autoturism, condus pe banda întâi a aceleiaşi direcţii de mers de către o tânără în vârstă de 18 ani, după care a lovit un cap de pod.

Cei doi conducători auto şi o pasageră din autoturismul condus de către sibian, o femeie în vârstă de 33 de ani, au fost transportaţi la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu şi un echipaj SAJ, care au acordat îngrijiri medicale.

Accidente în Dâmboviţa: Trei copii, răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit în Târgovişte

Trei copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, au fost răniţi, joi seară, după ce trei maşini s-au ciocnit în Târgovişte. ”La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constat că, pe raza Municipiului Târgovişte s-a produs o coliziune între trei autoturisme”, a transmis, joi seară, IPJ Dâmboviţa.

Val de accidente pe șoselele din România. Două persoane au murit şi o alta este grav rănită după ce o maşină s-a izbit de un TIR, în Alba
Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a trei minori, de 9, 11 şi 14 ani. ”În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au mai transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Dâmboviţa au precizat că persoanele rănite au fost asistate la locul accidentului şi au fost transportate la UPU Târgovişte. De asemenea, pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Vâlcea: Trafic dirijat pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, din cauza unor pietre căzute de pe versant pe carosabil / Nu au fost înregistrate victime

Din cauza pietrelor căzute de pe versant, traficul se desfăşoară dirijat, pe un fir, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 199+600 metri, în zona localităţii Călimăneşti, judeţul Vâlcea, precizează Centrul Infotrafic din IGPR. Nu au fost înregistrate victime.
Sursa citată precizează că sunt folosite utilaje pentru eliberarea suprafeţei carosabile şi este estimat că circulaţia va fi reluată în condiţii normale în 60 de minute.