Accidentul cu şase victime în Giurgiu, provocat de un bărbat băut şi fără permis. O fetiţă de 2 ani, printre victime

Accident grav în Giurgiu, provocat de un bărbat care a urcat beat la volan şi care nu avea permis de conducere. Şase persoane au ajuns la spital.

14 dec. 2022, 14:10
Accidentul cu şase victime în Giurgiu, provocat de un bărbat băut şi fără permis. O fetiţă de 2 ani, printre victime

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Găujani, fără permis şi cu o alcoolemie de 0,40 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, a provocat un accident marţi seară pe DN 5 C, în urma căruia o fetiţă de doi ani şi alte cinci persoane au fost transportate la spital.

Citeşte şi: Accident grav în Galați! Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz și o dubă. A fost solicitat elicopterul SMURD

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

„În seara zilei de 13 decembrie, pe DN 5 C, în afara localităţii Găujani a avut loc un eveniment rutier, între două autoturisme. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus un alt bărbat, de 46 ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier au fost înregistrate şase victime, o fetiţă în vârstă de doi ani, un bărbat şi patru femei, toţi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: COD ROŞU de intervenţie la Braşov. Accident cu 11 victime, după coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Găujani, fără permis şi cu o alcoolemie de 0,40 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, a provocat un accident marţi seară pe DN 5 C

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 36 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat’, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.