Accidentul din Muntenegru: Pacienţii români aflaţi la terapie intensivă sunt în stare STABILĂ

Reprezentantul spitalului din Podgorica, unde se află internaţi pacienţii români care au fost implicaţi în accidentul rutier din Muntenegru, a precizat, luni seara, că cele şapte persoane aflate la Terapie Intensivă au funcţiile vitale stabile.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 17:31
Accidentul din Muntenegru: Pacienţii români aflaţi la terapie intensivă sunt în stare STABILĂ

„Am vizitat pacienţii şi ceea ce pot să vă spun este că funcţiile lor vitale sunt stabile, se află în grija atentă a medicilor şi a întregului personal din spital şi după această vizită vom stabili de comun acord (cu dr. Raed Arafat, aflat la faţa locului – n.r.) eventualul transport al unora dintre pacienţi către România. Datele pe care le avem de la medici – patru pacienţi care respiră cu ajutorul aparatelor, se află la Terapie Intensivă, au funcţiile vitale stabile, dar se află încă în pericol, iar ceilalţi trei pacienţi care se află tot la Terapie Intensivă au funcţiile vitale stabile”, a afirmat medicul, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi cu secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.

Medicul muntenegrean a adresat mulţumiri „ministerelor de sănătate din Serbia, Muntenegru şi Croaţia care au oferit tot suportul necesar”.

„Suntem mulţumiţi că am putut oferi ajutor acestor persoane accidentate”, a mai spus acesta.