ACCIDENTUL LUI ŞERBAN HUIDU: Simulare cu maşini de teren la Timişul de Sus

Experţi din cadrul Laboratorului de Expertize Criminalistice Braşov au făcut o simulare cu maşini de teren, pe DN1, în zona localităţii Timişul de Sus, unde fostul realizator TV Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu trei morţi, expertiza urmând să fie terminată în februarie sau martie.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 17:25
ACCIDENTUL LUI ŞERBAN HUIDU: Simulare cu maşini de teren la Timişul de Sus

Experţii Laboratorului Interjudeţean de Expertize Criminalistice (LIEC) Braşov au făcut o simulare în zona accidentului produs de Şerban Huidu, fiind folosite maşini de teren similare cu cea a vedetei TV, pentru a testa coeficineţii de aderenţă ai bolidului, potrivit Mediafax.

Au făcut cei de la laborator o analiză, o simulare în zona accidentului, aceasta făcînd parte din procedura de expertiză criminalistică în astfel de cazuri. Nu s-au formulat încă concluzii preliminare. E posibil să mai dureze expertiza. Poate în februarie sau martie să fie gata. Durează destul de mult pentru că LIEC Braşov trebuie să facă faţă la şase judeţe pe care le are în competenţă„, a declarat Carmina Reit, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov.

Şerban Huidu a fost implicat, în 16 octombrie 2011, într-un accident de circulaţie în Timişul de Sus, judeţul Braşov, soldat cu moartea a trei persoane.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început în 18 octombrie 2011 urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a celor trei persoane. El se afla la volanul unei maşini de teren, iar în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane.

Huidu a anunţat în 24 octombrie, printr-un mesaj postat pe blogul personal, că nu va mai prezenta emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, la Prima TV, retrăgându-se din viaţa publică.