Aceasta este DECLARAŢIA cu care Victor Slav a devastat-o pe Bianca Drăguşanu

Dragostea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-a stins la fel de repede cum a luat naştere. Din păcate, Bianca Drăguşanu nu şi-a putut recâştiga fostul soţ şi din acest motiv ea a căzut pradă unei depresii grave. Mai mult decât atât, starea Biancăi Drăguşanu s-a agravat odată cu noile declaraţii ale fostului soţ, declaraţii care subliniază faptul că între cei doi nu mai există cale de împăcare.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 13:06
Aceasta este DECLARAŢIA cu care Victor Slav a devastat-o pe Bianca Drăguşanu

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăguşanu spera la o împăcare şi de ce nu la o nouă căsătorie cu Victor Slav, însă fostul soţ a fost destul de tranşant şi spune că acest lucru nu este posibil, deoarece ei sunt doar foarte buni prieteni şi atât. De asemenea, întrebat dacă iubeşte din nou, Victor Slav nu a dorit să divulge nimic despre noua sa relaţie, informează SpyNews.ro.

Toate aceste declaraţii ale lui Victor Slav au împins-o pe Bianca Drăguşanu în pragul unei depresii grave şi a unei suferinţe nemărginite.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre posibila SARCINĂ. „Eu şi Victor suntem FERICIŢI”

„Din păcate, cu mine nu mai are cum să poarte rochia de mireasă. Noi am fost căsătoriţi în biserică şi acum suntem divorţati. Dacă să spunem că ne-am recăsători, nu am mai face-o la biserică. Nu faci de două ori. Dacă ea aşa a zis că ar mai vrea să poarte rochia de mireasă şi se referea la mine, îmi pare rău, dar cu mine nu se poate.

Eu niciodată nu mă arunc în declaraţii şi niciodată nu spun niciodată, dar nu cred. Suntem prieteni şi eu rămân prieten cu toată lumea. În ultima perioadă nu prea ne-am mai văzut.

N-am să spun acest lucru pentru că am spus de foarte mult timp că nu o să mai vorbesc despre viaţa mea personală”, a declarat Victor Slav în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu este în STARE de ŞOC după ANUNŢUL TERIBIL al lui Victor Slav