Această mască îţi pregăteşte părul pentru anotimpul rece

Temperatura de afară își pune încet, dar sigur amprenta și pe textura podoabei tale capilare. Ceea ce trebuie să faci pentru a te bucura de un păr frumos, hidratat și sănătos mai ales când vremea se răcește este să amesteci 3 ingrediente.

26 sept. 2017, 07:00
Această mască îţi pregăteşte părul pentru anotimpul rece

Căldura excesivă, apa de mare și soarele au contribuit la deshidratarea părului, iar acum că vremea dă semne că începe să se răcească este nevoie de o atenție specială la acest capitol.

Uită de firele despicate și părul aspru care se încurcă des sau de tratamentele scumpe din saloane. Profită de nutrimenții naturali din natură și răsfață-te chiar la tine acasă.

Avocado, fructul sănătății și frumuseții

Principala sa calitate este acea că reprezintă o sursă importantă de acizi grași esențiali, consumat cu regularitate ajută al reglarea nivelului de colesterol și ajută organele să funcționeze corespunzător.

Conform cercetătorilor, sâmburele de avocado are o doză mult mai mare de fibre solubile decât ovăzul, este indicat pentru a preveni bolile aparatului cardiovascular.

Pudra de avocado poate să înlocuiască cu succes cafeaua, având în compoziția sa mai mulți antioxidanți chiar și decât ceaiul verde, fiind astfel un bun aliat pentru menținerea sistemului imunitar puternic. Pentru că poate controla nivelul de glucoză din sânge, este ideal pentru a avea grijă și de silueta ta.

Uleiul din sâmbure de avocado ajută la creșterea nivelului de colagen din piele, la creșterea părului și la menținerea frumuseții tale.

Mierea de albine îți asigură vitalitatea părului

Mierea de albine este un produs extrem de hrănitor atât pentru corpul tău cât și pentru părul tău. Are capacitatea de a fortifica firul de păr, ajutându-l să fie mai strălucitor, mai suplu și mult mai frumos.

Dacă vrei să începi un tratament pentru păr cu miere de albine este obligatoriu să renunți la folosirea feonului o perioadă deoarece acesta duce la degradarea firului de păr.

Uleiul de măsline hidratează

Uleiul de măsline hrăneşte părul, mai ales dacă îl lași un timp mai mare de o oră pe firul de păr.

Pentru rezultate și mai bune, după ce ai aplicat uleiul de măsline poți să îți înfășori părul într-un prosop cald nu fierbinte, pentru ca în felul acesta uleiul să patrundă și mai bine în păr.

Mască hrănitoare în sezonul rece

Tot ce trebuie să faci este să amesteci pulpa de la un avocado foarte bine copt cu două linguri de miere și două de ulei de măsline. Amestecă bine până obții o pastă și apoi plic-o pe părul umed. Înfășoară părul într-o folie de plastic și apoi adaugă un prosop cald. Ține această mască cât vrei sau cât poți și apoi spală ca de obicei însă fără a apela la feon.

În loc de pulpa de avocado poți să folosești ulei din sâmburi de avocado. Gramajul de mai sus este suficient pentru un păr lung până la umeri, dacă părul tău este mai lung atunci dublează cantitățile.

Poți să folosești această mască de două ori pe săptămână.

Află cum îți poți decolora părul în mod natural AICI