Această plantă ucide 86% din celulele canceroase

Cancerul pulmonar este una dintre cele mai frecvente cauze de deces din lume. Există mai multe victime ale acestei madalii decât cele de cancerul de colon, de sân şi de pancreas.

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 13:10
Această plantă ucide 86% din celulele canceroase

Un studii recent a dezvăluit că pătrunjelul poate fi folosit ca un remediu pentru această teribilă boală datorită unei substanţe conţinute, numită apigenina, ce are capacitatea de a distruge celulele canceroase până la 86%. Pe lângă pătrunjel, sunt puţine alimente care conţin acest compus, precum: ţelina, ceapa, portocala, oregano, coriandrul, ceaiul de muşeţel, anghinarea şi vinul roşu.

Pătrunjelul stimulează digestia, ajută la eliminarea rapidă a lichidelor în exces din organism şi reduce senzaţia de balonare. Grecii antici foloseau pătrunjelul atât ca aliment, cât şi ca plantă medicinală.Însă, compusul care luptă împotriva celulelor canceroase, apigenina, se găseşte în cantităţi concentrate în pătrunjel, de aceea, este adesea recomandat în lupta cu această boală.

Citeşte şi  Mutaţii neaşteptate descoperite de cercetători ce ar putea cauza cancerul

Ceaiul de pătrunjel – remediu naturalCeaiul de pătrunjel poate fi preparat pe modul următor:Taie în bucăţi 15 g de rădăcină de pătrunjel, peste care vei turna 200 ml de apă fiartă. Se pune pe foc timp de 5 minute. Se lasă la infuzat 15 minute şi apoi se strecoară.

Dacă vrei să simţi puterile de vindecare ale acestui ceai, bea 3 căni pe zi.În medicina alternativă, pătrunjelul este considerat a fi cel mai bun medicament care îndepărtează nisipul şi pietrele de la rinichi, tratează cu succes infecţiile urinare şi este un puternic diuretic.

Ceaiurile din rădăcina şi frunzele de pătrunjel sunt adesea recomandate.Cancerul de sân a devenit unul dintre cele mai frecvente tipuri de maladii în ultimele două decenii.

Însă, s-a descoperit că luteina din această plantă reduce numărul de tumori şi împiedică apariţia cancerului.