Această profesoară şi-a convins un elev să se urce la ea în maşină. Ce l-a pus să facă acolo i-a şocat şi pe poliţişti FOTO

Brooke Lajiness, o profesoara la un gimnaziu din statul american Michigan, a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani in repetate randuri. Politistii estimeaza numarul intalnirilor intime dintre cei doi la 8 sau chiar 15.

30 mart. 2017, 11:38

Lajiness a fost arestata dupa ce mama elevului a aflat de relatia lor si a mers la politie, acuzand-o pe profesoara ca se culca cu fiul ei, scrie promotor.ro.

Citeşte şi Preoteasa acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr seminarist care mai apoi s-a sinucis, trimisă în judecată

Impotriva profesoarei au fost intrumentate 13 capete de acuzare privind intretinerea de relatii sexuale ilegale si unul de corupere de minori.

„Am aflat ca au inceput sa converseze si sa faca schimb de poze nud cand el se afla inca in gimnaziu. Au inceput sa faca sex vara trecuta, cand tanarul se afla intre gimnaziu si liceu”, a spus unul dintre anchetatori.

Citeşte şi Profesoară arestată după ce elevul cu care a făcut sex s-a sinucis. Femeia este soţie de preot

In prezent, femeia se afla in arest si a primit interdictia de a intra in contact cu alti minori in afara propriilor copii, urmand sa apara in fata unui judecator de indata ce anchetatorii vor termina investigatia.

 


loading...