Acest remediu natural luptă împotriva căderii părului

Mii de oameni din întreaga lume, și în special femeile, suferă de alopecie sau căderea părului. Un remediu pentru această problemă este sucul de ceapă.

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 13:03
Acest remediu natural luptă împotriva căderii părului

Căderea şi fragilitatea părului

Este considerat normal ca oamenii să piardă între 50 și 100 de fire de păr pe zi, dar a devenit o problemă pentru milioane de oameni, care ajung să ceară ajutorul medicilor. Printre cauzele care duc la pierderea părului includ stresul sau o dietă care nu este bogată în proteine și vitamine.

Pierderea părului poate afecta stima de sine a oamenilor, făcându-i să devină deprimați și să-și facă tot mai multe griji. Există mai multe remedii naturale pentru prevenirea alopeciei și întărirea firului fragil, iar una dintre cele mai eficiente este pe bază de ceapă.

Ceapa – remediu împotriva căderii păruluiEste un remediu natural, eficient și sănătos care previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia și nu are reacții alergice. Acest lucru înseamnă că nu numai va preveni căderea părului, dar va crește mai repede și mai puternic.

Citeşte şi  Căderea părului, un simptom precoce pe care nu trebuie să-l ignori. Cauze şi tratament

Ceapa este o legumă cu multe proprietăți benefice, iar dacă acest tratament este aplicat pe o perioadă lungă de timp, părul va deveni mai gros și mai bogat. Dacă vrei să ai parte de cele mai bune rezultate, trebuie să ai și o alimentație sănătoasă, echilibrată, să scazi nivelul de stres și să dormi în fiecare noapte cel puțin 6 ore.

Mulți oameni sunt sceptici cu privire la modul în care un remediu eficient de casă poate ajuta la prevenirea căderii părului. Cu toate acestea, este de remercat faptul că multe studii științifice au arătat că ceapa, și mai ales sucul, este foarte bun în prevenirea pierderii părului, precum și a mătreţii.

De ce ajută sucul de ceapă părul să crească?

Ceapa are un număr mare de componente, care sunt bune pentru creșterea părului, în special sulf. Atunci când aplici suc de ceapă la nivelul scalpului, îmbunătățești circulația sângelui, prin urmare, ceea ce duce la creșterea firelor. În plus, sulful este cunoscut pentru îmbunătățirea producției organismului de țesuturi de colagen, care este necesară pentru creșterea părului.

Citeşte şi  Serul care combate căderea părului şi pe care îl poţi face chiar la tine acasă

Iată cum prepari sucul de ceapă:

Prima dată trebuie să cureți câteva cepe și să le storci pentru a extrage sucul, pe care-l aplici pe scalp în timp ce-l masezi. Este foarte simplu.În plus, poți felia trei cepe pe care le pui în blender și le procesezi. Practic, trebuie doar să obții sucul, pe care-l aplici direct pe scalp. Pentru a face tratamentul mai eficient, amestecă sucul cu o lingură de miere. Îl lași să acționeze o oră, după care clătești cu apă caldă și speli părul cu șampon așa cum o faci de obicei.

Acest tratament se repetă de trei ori pe săptămână și vei vedea rezultatele în mai puțin de o lună.Stresul, anumite afecţiuni, dar şi o dietă nesănătoasă se numără printre cauzele apariţiei mătreţii.

Ca să scapi de această problemă foarte supărătoare, aplică aceste soluţii eficiente contra mătreţii.