Acest semn rutier îi pune în dificultate și pe cei mai experimentați șoferi. Un instructor auto explică semnificația indicatorului

Un instructor auto a explicat în mediul online ce indică acest semn rutier care le-a adus foarte multă confuzie șoferilor.

18 feb. 2023, 08:47
Acest semn rutier îi pune în dificultate și pe cei mai experimentați șoferi. Un instructor auto explică semnificația indicatorului
Acest semn rutier le dă bătăi de cap tuturor șoferilor

Un instructor auto a vorbit despre cât de ușor pot fi surprinși șoferii de acest semn rutier pentru că nu îi cunosc semnificația. Annie Winterburn este fondatoarea Spot On Driving School și are pe contul ei de Tik Tok, Theory Test Practice, peste 825.000 de urmăritori.

Feneia a devenit virală pe rețelele de socializare atunci când a explicat cum funcționează acest semn rutier care îi pune în dificultate și pe cei mai experimentați șoferi. În timp ce se afla lângă acest indicator, s-a filmat și a spus: „Am fost rugată să explic semne ca acesta”.

Pe lângă litera „P” evidențiată cu albastru, semnul spune: „Luni-Sâmbătă. 8am – 6 pm. 1 oră. Nu te poți întoarce în mai puțin de o oră. Acest semn spune că, între luni și sâmbătă, poți parca între orele 8 dimineața și 6 seara, dar numai pentru o oră”. 

Citește și: COD RUTIER 2022. Un semn rutier rar care bulversează şoferii. Tu ştii ce înseamnă?

Deoarece acest semn rutier îi surprinde pe mulți dintre șoferi, ea mai subliniat: „Interzis întoarcerea în decurs de o oră. Asta înseamnă pur și simplu că nu ai voie să ieși din locul de parcare, să conduci în jurul blocului și să te întorci direct în acel loc de parcare. Ei bine, oricum, nu pentru o oră”.

@theorytestpractice At other times you can park for as long as you want to #roadsigns #fyp #theorytestpractice #drivingtheory ♬ original sound – Theorytestpractice

Ea explică, de asemenea, că acele reguli nu se aplică în afara orelor indicate.

„În celelalte ore poți parca cât timp dorești”. 

Citește și: Cod rutier 2023. Semnul rutier care bulversează orice şofer. Te poate lăsa oricând fără permis

Clipul lui Anne a adunat peste 1,2 milioane de vizualizări, telescpectatorii fiind extrem de recunoscători.

„Întotdeauna am crezut că „fără întoarcere în decurs de o oră” înseamnă că nu ai voie să te întorci la mașină timp de cel puțin o oră, lol”, a comentat un utilizator Tik Tok.

„Am crezut că înseamnă că nu poți parca între acele ore”, a spsu altă persoană.