Acesta este vinul roşu care te ajută să slăbeşti

Ştii deja că pierderea în greutate depinde, în mare parte, de o alimentaţie sănătoasă şi de activitatea fizică făcută frecvent. Dar ceea ce probabil nu ştii încă este că vinul roşu te poate ajuta să scapi şi de kilograme.

RomaniaTV.net
25 iun. 2015, 10:04
Acesta este vinul roşu care te ajută să slăbeşti

Da, ai citit bine. Potrivit cercetărilor recente, resveratrolul (un antioxidant) care se găseşte în vinul tău roşu preferat poate ajuta la transformarea grăsimii rele „galbene” în grăsime sănătoasă „maro”; aceasta din urmă ajută la arderea grăsimii rele.

În cadrul unui studiu realizat de cercetătorii de la Washington State University, şoarecii de laborator au fost hrăniţi cu alimente în baza unor diete bogate în grăsimi şi au fost împărţiţi în două grupuri: unui grup i s-a dat resveratrol, iar celuilalt grup nu i s-a oferit substanţa.

Băuturi care îţi taie sau îţi amplifică cheful de sex

Cercetătorii au descoperit că şoarecii din grupul căruia i s-a administrat resveratrol au luat în greutate cu 40% mai puţin decât şoarecii din celălalt grup pe durata studiului.

Cercetătorul care a condus studiu, profesorul Min Du, a explicat concluziile studiului: „Polifenolii din fructe, printre care şi resveratrolul, cresc funcţionarea genelor care îmbunătăţesc oxidarea grăsimilor alimentare, astfel încât organismul să nu fie suprasolicitat.

Masca de faţă cu vin roşu te face să arăţi mai tânără cu 5 ani

Aceşti polifenoli transformă grăsimea albă în grăsime bej care arde lipidele (grăsimile) precum căldura, ajutând la menţinerea corpului într-o zonă de echilibru şi ajutând la prevenirea obezităţii şi disfuncţiilor metabolice”, spune prof. Min Du.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.