Aceste 4 ZODII respiră ușurate după prima eclipsă de Lună din 2023. Ce nu va mai fi la fel pentru ele

Eclipsele sunt de obicei experiențe destul de dezordonate. Chiar și într-un sezon rece precum cel al Taurului, toată lumea va simți ceva.

08 mai 2023, 06:15
Aceste 4 ZODII respiră ușurate după prima eclipsă de Lună din 2023. Ce nu va mai fi la fel pentru ele

În timp ce eclipsa de Luna plină în Scorpion a adus câteva emoții în prim-plan, există patru zodii care vor răsufla ușurate.

Iată care sunt aceastea!
Gemeni (21 mai-21 iunie)
Pe 5 mai, eclipsa de Lună a pus în lumină obiceiurile, ritualurile și rutinele tale actuale – în special cele care sunt învechite sau care te țin pe loc. Este momentul să recunoști cum practicile tale zilnice funcționează în favoarea ta, dragă Gemeni, sau cum îți împiedică creșterea. Întrucât Mercur, conducătorul tau, este în prezent retrograd, probabil că te vei simți destul de neplăcut în această lună. Dar atâta timp cât prioritizezi să ai grijă de tine, nu vei avea de ce să-ți faci griji. Rutinele tale te pot face sau te pot distruge, iar această eclipsă este o oportunitate de a îndepărta orice te împiedică să fii productiv.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Fecioara (23 august-22 septembrie)
Eclipsa cere să eliberezi orice opinii sau perspective vechi care sunt înrădăcinate în frică sau limitare. În calitate de comunicator al zodiacului, ești profund pasionat de a-ți împărtăși ideile lumii, dar eclipsa te-a făcut să te gândești la conceptele pe care le-ai depășit. Acesta ar putea fi un moment pentru a lăsa în urmă o mentalitate veche pentru a adapta una care se aliniază mai bine cu cine ești acum. Să te răzgândești este un lucru bun, dragă Fecioară, înseamnă că evoluezi.

Citeste si Trei zodii care vor avea belșug și fericire în luna mai. Care sunt cele mai norocoase zile

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)
Luna aceasta, eclipsa în Scorpion te cheamă să arunci o privire mai atentă asupra minții tale subconștiente și asupra obiceiurilor la care ai participat în sinea ta. Dacă te-ai autosabotat în mod neintenționat, această eclipsă îți dezvăluie unele dintre aceste tendințe, astfel încât să le poți elibera. Acum nu este momentul să devii exagerat de consumat de propria ta dezlegare de sine, dragă Săgetător: În schimb, este un moment în care ți se cere să renunți la orice obsesii care sunt înrădăcinate în frică. Foloseste această eclipsă ca un timp pentru a te odihni și a te reîncărca fără a exercita prea mult control.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.