Aceste TREI ZODII fac schimbări majore în viață grație transformatorului Pluto. Ce nu le mai convine!

Trei semne zodiacale sunt gata de schimbari. Transformatorul Pluto le impinge de la spate sa faca alegerea spre fericire.

20 aug. 2023, 22:32
Aceste TREI ZODII fac schimbări majore în viață grație transformatorului Pluto. Ce nu le mai convine!

Micutul Pluto intra in acgtiune. Știm cu toții cum este să ne îndoim de noi înșine și cât de dăunător poate fi, mai ales dacă facem din asta un obicei. S-ar putea să nu știm că este un obicei după un timp, deoarece începe să devină un mod de viață pentru noi. Marea „dezvăluire” ne vine atunci când realizăm că avem de ales. Ne putem îndrepta soarta în orice fel alegem și, în funcție de această alegere, putem începe să avem încredere în noi înșine, în sentimentele noastre instincte și în ideea că și noi putem face alegeri personale grozave.

Aceste trei semne zodiacale sunt gata. Transformatorul Pluto le impinge de la spate sa faca alegerea spre fericire.

Aceasta este, probabil, cea mai mare decizie personală pe care o pot face. Nu mai există cale de întoarcere odată luată această decizie pozitivă și regretele nu au rost.

BERBEC
Întotdeauna au existat momente în viața ta pe care le recunoști ca fiind puternice și importante. Acum îți dorești să arunci o privire profundă asupra ta și vei vedea că merită să lupți pentru tine. Asta nu înseamnă că trebuie să te înarmezi cu mecanisme stricte de autoapărare, dar înseamnă că dacă ceva nu mai funcționează pentru tine, e mai bine să îl îndepărtezi din viața ta.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Vezi lucrurile care valorează care îți fac viața mai frumoasă. Frica a stăpânit prea mult din viața ta și te-ai săturat de ea. Nu numai că ești neînfricat și, pe măsură ce acest sentiment devine mai puternic în tine, vei descoperi în sfârșit cine ești cu adevărat.

TAUR
Viața ta ți-a arătat că totul depinde de tine, indiferent dacă ești fericit sau trist. Ți-ai petrecut timpul în închisoarea anxietății și lucru ciudat este că nu te mai simți ca aceeași persoană care erai înainte. Ceea ce se întâmplă sub influenta lui Pluto este că vechea ta experiență te-a întărit și, deși nu ai nevoie să refaci acele vechi sentimente pentru a fi puternic și în prezent, vei realiza că acum ești complet echipat cu tot ce ai nevoie pentru a face alegerile importante care necesită atenția ta acum. Când vine vorba de a face alegeri personale grozave, nu te mai îndoiești de tine. Dacă, totuși, o faci, mergi mai departe fără teamă. Ești o forță și intuiția ta este la nivel înalt.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.