Aceste zodii dau lovitură după lovitură în luna octombrie. Toate le merg din plin

Vedetele lunii octombrie din zodiac sunt Gemenii şi Vărsătorii. Aceste zodii dau lovitura în luna octombrie întrucât sunt protejate întreaga lună de o forță divină.

29 sept. 2019, 07:03
Aceste zodii dau lovitură după lovitură în luna octombrie. Toate le merg din plin

Cele două zodii se bucură de protecție divină pentru întreaga lună, scrie kfetele.ro. Nativii zodiei Vărsător și Gemeni sunt privilegiații în luna octombrie și nu se vor mai întâlni prea curând cu aceste ocazii.

Gemenii se bucură de o atenție sporită din partea celor dragi. Norii grei se risipesc de deasupra lor și norocul pare să le surâdă în toată această perioadă. Cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască pe cineva special, care să le schimbe complet viața. Despre partea financiară, a venit momentul pentru nativii zodiei Gemeni să renegocieze contracte, să ceară mai mulți bani. Şi alți nativi vor primi niște bani din partea unei persoane dragi sau o moștenire.

Citeşte şi Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul?

Nativii zodiei Vărsător nu stau nici ei rău în luna octombrie. Aceştia nu ar fi rău să își încerce norocul la Loto. Nu de alta, dar au mari șanse de câștig. Cât despre partea profesională, o promovare stă la ușă pentru nativii zodiei Vărsător, așa că vor urma negocieri dure, în urma cărora se vor alege cu bani buni. Cei care au mai mult curaj își pot încerca norocul și în altă parte, căci ușile li se vor deschide mult mai ușor.

Acești nativi trebuie să aibă multă răbdare, pentru că vor reuși tot ce își vor propune. În toată luna octombrie,nativii aceştia vor simți cum sunt ajutați la tot pasul de o forță puternică, divină. De la 1 noiembrie, lucrurile se pot schimba, așa că ar fi bine ca Vărsătorii și Gemenii să profite de orice oportunitate.