Primele IMAGINI cu BURTICA de GRAVIDĂ a Biancăi Lăpuşte, logodnica lui Marius Moga

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte fac pregătiri intense pentru marele moment al vieţii lor, venirea pe lumea a unui bebeluş. Recent, paparazzi Click! i-au surprins pe Marius Moga şi Bianca Lăpuşte vizitând pentru câteva ore o clinică cunoscută de ginecologie şi obstetrică din centrul Capitalei.

26 mart. 2015, 14:20

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au toate motivele să fie fericiţi, căci după numai un an de relaţie, se pare că vor deveni părinţi.

Marius Moga a anunţat în direct că se însoară

De curând, paparazzii i-au surprins pe cei doi zăbovind câteva ore la un cabinet de fiţe de ginecologie şi obstetrică din centrul Capitalei, unde se pare că iubita compozitorului a primit confirmarea medicilor că va deveni mămică. De asemenea, nu doar dovada paparazzi-lor întăreşte zvonurile apărute prin presă, ci şi trupul Biancăi Lăpuşte, care a prins deja rotunjimi de gravidă, iar burtica era destul de viziblă prin bluza mulată pe care o purta viitoarea mămică.

Contactată telefonic de cei de la Click!, pentru a elucida misterul posibilei sarcini, Bianca Lăpuşte a făcut câteva declaraţii evazine: „Nu pot nici să confirm, nici să infirm”. 

Însă apropiaţii lui Marius Moga şi ai Biancăi Lăpuşte au declarat pentru sursa citată, că: „Într-adevăr, la clinica respectivă, Bianca şi-a făcut nişte investigaţii de sarcină, ea şi Marius se iubesc atât de mult încât abia aşteaptă să fie părinţi. În ultima vreme, Bianca nici nu a mai trecut pe la studiourile lui Marius Moga, căci acolo se renovează, iar femeile însărcinate nu au voie să stea în miros de vopsea”.

Citeşte şi  BOMBA anului în SHOWBIZ! Marius Moga va DEVENI tătic