Anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de Crimeea. Decizii IMPORTANTE luate la Kiev şi Moscova

Ucraina și Rusia au ajuns la un acord privind un armistițiu în Crimeea până la 21 martie, susţin autorităţile de la Kiev. Anunţul vine chiar în ziua în care în Crimeea are loc un referendum privind alipirea la Rusia.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 13:30
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de Crimeea. Decizii IMPORTANTE luate la Kiev şi Moscova

Ministerele Apărării din Ucraina și Rusia au căzut de acord asupra unui armistițiu în Crimeea până la 21 martie, a anunțat duminică ministrul Apărării ucrainean Ihor Teniuk.

„S-a ajuns la un acord cu Flota Rusă a Mării Negre și cu Ministerul rus al Apărării cu privire la un armistițiu în Crimeea până la 21 martie”, le-a spus Teniuk jurnaliștilor la Kiev, pe marginea unei reuniuni de cabinet.

Citeşte şi Parlamentul Ucrainei a DIZOLVAT LEGISLATIVUL autonom din Crimeea

„Nicio măsură nu va fi luată împotriva instalațiilor noastre militare în această perioadă. Drept urmare, unitățile noastre militare efectuează operațiuni de aprovizionare”, a adăugat înaltul responsabil.

Președintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri că speră într-o soluționare pe cale diplomatică a crizei din Ucraina și a avertizat că vor fi consecințe pentru Rusia în cazul unui eșec pe această cale