Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident. Riscă să rămână paralizat

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident grav de circulaţie. Acesta riscă să rămână paralizat. Accidentul s-a produs în judeţul Suceava.

19 ian. 2021, 13:15
Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident. Riscă să rămână paralizat
Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident. Riscă să rămână paralizat

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident. Totul s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe raza comunei Suceviţa, din judeţul Suceava. Daniel Bodnar era pasager în maşina condusă de prietenul său Dani Ghinghilschi.

Activistul de mediu Daniel Bodnar, implicat în accident

Potrivit primelor informaţii, şoferul ar fi circulat cu viteză şi ar fi pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a lovit un gard şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Cel care a sunat la 112 a fost chiar şoferul maşinii, prietenul activistului de mediu.

Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma impactului, activistul de mediu riscă să rămână paralizat.

” A suferit o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, potrivit adevarul.ro. 

Acesta a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Daniel Bodnar este cel mai cunoscut activist din judeţul Suceava. În ultimul an a fost atacat în repetate rânduri de hoţii de lemne. Tocmai din această cauză susţinătorilor săi cred că accidentul a fost provocat de factori externi,  deşi nu există nicio dovadă în acest sens.

„Doamne, sperăm să nu fie aşa grav dar mai ales sperăm să nu fie ceea ce gândim cu toţii un accident premeditat . Dumnezeu să l ajute să depăşească acest moment , sănătate îi doresc din toată inima!”, a comentat Elena Strugariu la o postere pe Facebook.

După ce a fost atacat de hoţii de lemne, Daniel Bodnar şi-a trimis soţia şi fetiţa în Austria ca să le protejeze.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

https://www.youtube.com/watch?v=dcxVTCsp4LU&feature=emb_logo