Actor împuşcat pe scenă, în timpul unei repetiţii, de către un coleg, cu un pistol tip airsoft

Poliştii au deschis o anchetă după ce un actor a fost împuşcat pe scena Teatrului din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de către un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore.

09 feb. 2024, 15:17
Actor împuşcat pe scenă, în timpul unei repetiţii, de către un coleg, cu un pistol tip airsoft

Un actor a fost împuşcat, vineri, pe scena Teatrului din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de un coleg. Potrivit Botoşani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaei a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Citește și: Diagnosticul cumplit primit de Adi Nartea. Cum a reacționat actorul la vestea că este la un pas de moarte: „Mi-a fost descoperită o formațiune tumorală care este în creier”

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Citește și: Marius Manole, accident la teatru. Actorul a ajuns de urgență la spital

Răzvan Amitroaei a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.