ACTORI CELEBRI care au jucat roluri de FEMEI. Vezi cum arată

Sunt sexy indiferent de rolurile sau hainele pe care le poartă. Cariera le-a cerut să poarte rochii, tocuri, sutiene, ciorapi dantelaţi şi machiaje extravagante şi, cu toate acestea, au primit numeroase aprecieri pentru rolurile interpretate. Vezi o parte dintre actorii care au acceptat provocarea de a interpreta roluri de femei.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 17:30
ACTORI CELEBRI care au jucat roluri de FEMEI. Vezi cum arată

Comedia „Jack&Jill” i-a permis lui Adam Sandler să joace un dublu rol, de bărbat şi de femeie. Prestaţia actorului nu a primit multe aprecieri, filmul fiind nominalizat la Zmeura de Aur, care se acordă celor mai proaste filme şi prestaţii actoriceşti.

„Mrs. Doubtfire” reprezintă unul dintre filmele de succes ale actorului Robin Williams. Acesta interpretează rolul unui tată divorţat care, din dragoste pentru copii, hotărăşte să se deghizeze într-o femeie care va fi angajată drept bonă.

În „Norbit”, Eddie Murphy intră în pielea a trei personaje: Norbit, Rasputia, Mr. Wong. Transformarea a fost uluitoare de-a dreptul, iar costumul purtat de Eddie a fost unul „cu greutate”.

Johnny Depp a fost înzestrat cu trăsături frumoase care l-au ajutat să intre uşor în pielea unui personaj feminin. Bon Bon din „Before The Night Falls” a devenit un personaj memorabil datorită farmecului simpaticului actor.

În „Tootsie”, Dustin Hoffman reuşeşte să facă rol memorabil. Pentru a primi un rol într-un serial TV, personajul lui acceptă să se deghizeze în femeie.