Actorul Dimitri Diatchenko a murit. Artistul celebru din serialul „Sons of Anarchy” avea 52 de ani

E doliu la lumea cinematografiei, după ce actorul Dimitri Diatchenko a murit. Cineastrul celebru pentru rolurile jucate în serialul "Sons of Anarchy" sau în drama "Chenorbyl Diaries" s-a stins din viaţă la vârsta de 52 de ani, în locuinţa sa din Daytona Beach, Florida, Statele Unite ale Americii.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 12:50

Colegii actorului au alertat Poliţia, îngrijoraţi pentru că Dimitri Diatchenko nu le-a mai răspuns la telefon şi nici la mesaje de mai multe zile. Unul dintre aceştia le-a explicat anchetatorilor că vorbise ultima oară cu Diatchenko pe data de 19 aprilie.

Recent, Dimitri Diatchenko suferise un accident în timpul unor filmări şi se afla acasă unde se recupera, transmite CNN. Actorul s-a electrocutat pe 13 aprilie, motiv pentru care şi-a luat câteva zile libere.

Poliţiştii au pătruns miecuri în casa lui Diatchenko, unde l-au găsit fără viaţă. Actorul era în genunchi, cu faţa în jos, sprijinit de un scaun din sufrageria sa.

Potrivit anchetatorilor americani, nu au fost descoperite urme de violenţă pe trupul bărbatului.

Cauza morţii lui Dimitri Diatchenko urmează să fie stabilită de medici legiişti.

Bill Gates, avertisment terifiant, SUA nu e nici la jumătatea pandemiei de COVID 19. Un vaccin ar putea fi gata în doi ani