Actorul George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan. Formează cei doi din nou un cuplu?

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu câteva luni, iar vestea că nu mai formează un cuplu a zguduit lumea showbiz-ului, iar asta pentru că fanii lor i-au văzut mereu ca pe unul dintre cele mai sudate cupluri din România.

RomaniaTV.net
07 iun. 2020, 16:03

După ce și-au tot aruncat săgeți acide prin intermediul rețelelor de socializare, se pare că Andreea și George au decis că trebuie să ajungă la un acord în ceea ce privește relația lor, mai ales că au împreună doi copii, care au nevoie de ambii părinți, scrie Impact.ro.

Se pare că artista și actorul s-au împăcat, iar zvonul care circulă de câteva zile pe Internet este adevărat, iar ca dovadă avem postările de pe Instagram ale lui George Burcea, care de mai bine de 3 zile se află în casa în care locuia alături de Andreea Bălan.

Să se fii mutat actorul din nou în casa fostei partenere de viață? Oare își vor mai da o șansă în relația de cuplu? Rămâne de văzut. Cert este că atât Andreea, cât și George au lăsat la o parte certurile și reușesc să conviețuiască, chiar dacă în momentul de față o fac doar pentru fetițele lor.

După luni întregi de scandaluri și mesaje tăioase trimise pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat. Și cu toate că nu mai formează un cuplu și sunt la un pas de divorț, cei doi foști iubiți au decis că e momentul să lase la o parte certurile, de dragul fetițelor lor.

Mai mult decât atât, artista și actorul au luat o decizie care va șoca o țară întreagă. Și-au planificat o vacanță în familie. Da, ați auzit bine! Foștii soți vor face acest pas pentru ca micuțele lor să nu simtă că sunt abandonate de tatăl lor.

De două săptămâni, lucrurile par să se fi așezat între Andreea și George, care în timpul ultimei vizite pe care actorul le-a făcut-o fetelor lui, s-au așezat ca doi oameni maturi la masă și ar fi pus la punct toate neînțelegerile. Se pare că fiecare și-a spus nemulțumirea și au și ajuns la un numitor comun. Acum, cei doi sunt gata să facă sacrificii pentru a-și crește împreună fetițele, pe Ella și pe Clara.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au spus surse din apropierea cuplului, pentru Impact.ro.

Citeşte şi: Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital