Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital

Vloggerul Selly are probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
07 iun. 2020, 08:29
Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital

Selly a dezvăluit, pe canalul lui de Youtube, că o plimbare aparent banală pe lacul Snagov s-a transformat într-un coșmar. 

În videoul său, vedeta spune că, în timpul unei plimbări cu șalupa pe lacul Snagov, a fost lovit subit de o durere foarte puternică. A fost atât de intensă, încât a rămas paralizat timp de o oră.

 

„Efectiv nu mai puteam să mă ridic. Dacă ridicam piciorul, durerea era insuportabilă, nu puteam să fac nimic. Și m-am speriat în momentul ăla, am zis: bă, ceva nu e ok. Adică asta nu e așa, o durere de spate oarecare, nu e normal să rămâi paralizat o oră, să nu poți rămâi acolo înțepenit”, a povestit vloggerul, pe Youtube.

A fost nevoie de un RMN, pentru a afla cauza durerilor la spate. 

„Rezultatele RMN-ului au venit și se pare că sufăr de hernie de disc. E o problemă nasoală, dar cu recuperare și făcând treburile care trebuie făcute, nu e o problemă atât de mare”, a mai spus Selly.

Selly, pe numele lui adevărat Andrei Șelaru, este cel mai mare vlogger din România, cu o audiență de 2 milioane de urmăritori. Tânărul este cunoscut și datorită proiectului 5Gang, din care face parte.