Actorul Granville Adams, care de un an se lupta cu cancerul, a murit

În luna decembrie a anului 2020, actorul american Granville Adams a anunțat pe platforma de socializare Instagram că se luptă cu cancerul, după ce a împărtășit o fotografie cu el însuși de pe un pat de spital.

12 oct. 2021, 09:47
Actorul Granville Adams, care de un an se lupta cu cancerul, a murit

Actorul Granville Adams, cunoscut pentru rolul lui Zahir Arif din serialul de televiziune Oz HBO, a murit. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, după ce a purtat o luptă dureroasă împotriva cancerului.

Artistul a jucat și un rol recurent în serialul NBC Homicide: Life on the Street în rolul ofițerului Jeff Westby.

Avion prăbuşit. Cadavrele au fost recuperate din epavă, dar nu s-a putut face identificarea
Kirk Acevedo, co-starul seriei HBO, în vârstă de 49 de ani, cel care a jucat rolul lui Miguel Alvarez, a distribuit pe platforma de socializare Twitter o serie de fotografii în care apare alături de prietenul său și a anunțat decesul acestuia.

„Mi-am pierdut fratele astăzi după o lungă luptă cu cancerul”, a scris Kirk Acevedo pe Twitter.

Soția actorului și câțiva prieteni au emis de asemenea un comunicat de presă în care au anunțat stingerea din viață a actorului.

Tom Fontana, producător executiv al serialului „Oz”, a confirmat vestea morții lui Adams și i-a adus un omagiu actorului pe Instagram, duminică. „Dulce prinț/ zboruri de îngeri îți cântă odihna”, a scris Fontana alături de o fotografie pe care a postat-o.

Tragedie în lumea afacerilor. Milionarul a făcut accident vascular şi nu a mai putut fi salvat

Harold Perrineau, cel care l-a interpretat pe Augustus Hill în „Oz”, a scris pe Instagram: „Nu poți plânge mereu, uneori trebuie să CELEBREZI timpul pe care l-ai petrecut împreună”.

„Îl IUBESC pe acest om și întregul grup de familie/prieteni pe care l-am creat cu toții”, a scris el. „Odihnă liniștită! Ne vom revedea din nou”.