Actorul Jeremy Renner, primul interviu după tragicul accident în care a fost lovit de un utilaj de deszăpezire: „Îmi amintesc toată durerea”

Jeremy Renner a fost lovit pe 1 ianuarie de un utilaj de deszăpezire, chiar la domiciliul său din Nevada, în timp ce încerca să își salveze nepotul.

30 mart. 2023, 14:38
Actorul Jeremy Renner, primul interviu după tragicul accident în care a fost lovit de un utilaj de deszăpezire: „Îmi amintesc toată durerea”
Jeremy Renner, primul interviu după teribilul accident

Actorul american Jeremy Renner a acordat primul interviu, după accidentul de la începutul anului de la domiciliul său din Nevada, jurnalistei Diane Sawyer. Acesta a fost lovit de un utilaj de deszăpezire care cântărea cel puțin șase tone, potrivit unui raport al poliției, relatează news.ro.

„Îmi amintesc toată durerea. Am fost conștient în fiecare moment”, mărturisește Jeremy Renner, potrivit unui extras din interviu.

Potrivit raportului poliției, actorul și-a asumat riscul de a sări de la bordul plugului în mers pentru a-și salva nepotul.

Citește și: Jeremy Renner este în stare critică după un accident petrecut la deszăpezire

„Dacă ar fi nevoie, aș face-o din nou. Se îndrepta spre direcția nepotului meu”, a spus actorul.

Îl revăd perfect, într-o baltă de sânge care îi curge din cap. M-am repezit către el. Nu credeam că este în viață”, a declarat nepotul acestuia.

În același interviu a fost inclus și apelul lui Jeremy Renner către salvatori, în care acesta poate fi auzit cum geme de durere.

Jurnalista Diane Sawyer a amintit și despre numărul semnificativ de răni pe care actorul le-a suferit.

„Opt coaste rupte în 14 locuri, glezna și genunchiul drept rupte, tibia ruptă, glezna stângă ruptă, clavicula dreaptă, umărul drept, un plămân perforat, ficatul străpuns de o coastă”, enumeră jurnalista.

„M-am întrebat cum este corpul meu, dacă voi fi doar o coloană vertebrală și un creier. Am ales să supravieţuiesc. Nu mă va ucide, în niciun caz”, a declarat actorul.

Citește și: Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital. Actorul a suferit două intervenții după ce a fost lovit de un utilaj de deszăpezire

Acesta l-a interpretat pe supereroul Hawkeye în producțiile Marvel, dar nu se știe dacă acesta va mai putea juca vreodată.

„Am pierdut multă piele şi oase în această experienţă. Dar mi-am recăpătat forţele, prin dragoste şi titan”, spune el.

Din momentul accidentului, Jeremy Renner și-a ținut la curent în mod regulat fanii prin intermediul rețelelor de socializare despre starea sa. La îmnceputul săptămânii, actorul a postat un videoclip în care a fost surprins cum merge pentru prima dată.

Interviul complet va fi difuzat pe 6 aprilie în SUA. Peste alte două săptămâni, pe platforma Disney+ va apărea docu-reality-ul „Custom Renovations” cu Renner, un program de patru episoade, realizat înainte de accident, în care el și cel mai bun prieten al lui renivează mașini vechi.