Jeremy Renner este în stare critică după un accident petrecut la deszăpezire

Actorul Jeremy Renner, în vârstă de 51 de ani, cunoscut din filmele Marvel, s-a accidentat grav chiar în faţa locuineţie sale.

02 ian. 2023, 11:28
Jeremy Renner este în stare critică după un accident petrecut la deszăpezire
Jeremy Renner este în stare critică

Actorul Jeremy Renner se află în stare „critică, dar stabilă” după un accident petrecut la locuința lui, în care a fost implicat un plug de zăpadă, informează NPR.

Reprezentantul actorului a declarat, ieri, că accidentul s-a petrecut în timp ce Renner dădea zăpada la o parte folosind un plug de zăpadă.

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă. Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri”, a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety.

Explozia arctică Elliott face ravagii în SUA. Va ajunge ciclonul-bombă şi în România? Elena Mateescu, director ANM: „Se manifestă prin scăderea drastică a temperaturilor la valori de -40, -45 grade C”
Renner deţine de câţiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Nu au fost dezvăluite alte detalii despre starea actorului de 51 de ani, reprezentantul lui menționând doar că familia se află alături de el.

Renner se află în stare critică, dar stabilă, după ce a fost preluat de un elicopter și transportat la spital, scrie și publicația Deadline, citată de Huff Post.

Deadline adaugă că Jeremy Renner are o locuință în zona Mount Rose-Ski Tahoe din statul Nevada, unde o furtună a provocat căderi mari de zăpadă pe 31 decembrie și a lăsat mii de oameni fără curent electric.

Jeremy Rennes a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolurile din „The Hurt Locker” și „The Town”, primul film transformându-l și într-un actor faimos. El mai este cunoscut și pentru rolul Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, personajul lui apărând în mai multe filme și având propriul serial.

Acea zonă din nordul Nevada a fost afectată de ninsori abundente din cauza unei furtuni care a avut loc în ajunul Anului Nou.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: „Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă”.

Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel personajul Clint Barton/ Hawkeye începând cu filmul „Thor”din 2011. Pe lângă faptul că este un Avenger, Renner a jucat în numeroase blockbustere, inclusiv două filme din seria „Mission: Impossible”, „Arrival”, „American Hustle” şi „28 Weeks Later”. El a fost, de asemenea, nominalizat la două premii Oscar, inclusiv un rol secundar pentru „The Town” şi cel mai bun actor pentru rolul din „The Hurt Locker”.

Elena Mateescu anunţă că se schimbă anotimpurile în România. Când loveşte ciclonul arctic la Bucureşti!
În prezent, joacă în serialul „Mayor of Kingstown” de Taylor Sheridan, al cărui sezon doi debutează în ianuarie. De asemenea, va apărea într-un serial la Disney Plus în 2023, numit „Rennervations”.