Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital. Actorul a suferit două intervenții după ce a fost lovit de un utilaj de deszăpezire

Au apărut primele imagini cu actorul Jeremy Renner pe patul de spital. Actorul a suferit două intervenții chirurgicale, după ce a fost lovit de un utilaj de deszăpezire.

04 ian. 2023, 21:04
Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital. Actorul a suferit două intervenții după ce a fost lovit de un utilaj de deszăpezire
Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital

Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital. Actorul Jeremy Renner a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toate mesajele, dar și pentru susținerea de care s-a bucurat în această perioadă destul de grea pentru el și a postat pe rețelele de socializare un selfie de pe patul de spital.

Citește și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Imagini emoționante cu Jeremy Renner pe patul de spital

Recent, Jeremy Renner a suferit un accident cumplit chiar în faţa locuinţei sale din statul american Nevada. Acesta a fost lovit de propriul utilaj de deszăpezire în timp ce încerca să curețe zăpada care bloca maşina unuia dintre membrii familiei sale.

Utilajul de deszăpezire care este asemănător cu cele folosite în staţiunile de schi pentru pregătirea pârtiilor, i-a provocat actorului în vârstă de 51 de ani, un traumatism toracic și mai multe răni la nivelul membrelor.

Imediat după incident, actorul a fost transportat duminică dimineață cu ajutorul unui elicopter la spital, unde a fost operat de două ori.

Inițial agenta actorului, Samantha Mast, a anunțat că Renner a suferit o intervenţie chirurgicală.

„Rămâne la terapie intensivă, în stare critică, dar stabilă”, a spus ea, subliniind că actorul „face progrese şi este treaz, vorbeşte şi are un moral bun”.

Actorul a postat marți un selfie pe Instagram, de pe patul de spital. În imaginea respectivă actorul stă întins pe patul, iar pe față are mai multe vânătăi.

„Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Acum sunt prea vraişte ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor”, a scris actorul în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, iar probele adunate de aceșta exclud faptul că au fost implicate droguri sau alcool.

Cu toate acestea, ancheta continuă din cauza „rănilor grave” suferite de actor şi sunt analizate posibile probleme mecanice ale utilajului care l-a vătămat, a explicat Darin Balaam, şeriful comitatului Washoe din Nevada.

Acestat a transmis că vehiculul pe şenile de aproximativ şase tone, marca PistenBully, a început să ruleze singur, iar actorul a fost rănit în timp ce încerca să „reintre pe scaunul şoferului”.

Citește și Bia Khalifa vrea să se împace cu cel mai important bărbat din viața ei, după ce nu și-au vorbit timp de șase ani. „Toți merităm o a doua șansă”