Actorul Matthew McConaughey și soția lui se aflau în avionul care a căzut în gol sute de metri

Actorul Matthew McConaughey și soția lui se aflau în avionul care a căzut în gol sute de metri într-o zonă cu turbulențe puternice.

04 mart. 2023, 22:47
Actorul Matthew McConaughey și soția lui se aflau în avionul care a căzut în gol sute de metri

Actorul american Matthew McConaughey și soția sa, Camila, erau în avionul companiei Lufthansa, care a aterizat pe aeroportul din Washington după ce a traversat o zonă de turbulențe puternice și a căzut în gol sute de metri.

Citește și: Un pilot a întors avionul în zbor pentru ca toţi pasagerii să vadă aurora boreală deasupra Marii Britanii

Camila Alves McConaughey a povestit într-o postare pe Instagram momentele de groază trăite. Matthew McConaughey și soția sa, Camila, se aflau în avionul care zbura din Texas spre Germania, când, la un moment dat, la o altitudine de 11.300 de metri, deasupra statului Tennessee, din cauza turbulențelor aerovana a căzut în gol câteva sute de metri. „Șapte persoane au ajuns la spital. Totul zbura peste tot. Era haos în avion. Slavă Domnului că toată lumea era în siguranță și ok”, a scris Camila, care a postat și o înregistrare din avion după incident.

Citește și: Încă o tragedie aviatică. Avionul s-a prăbușit la doar câteva minute după decolare. Aeronava era plină cu pasageri care făceau voluntariat

Vă reamintim că un avion al companiei Lufthansa, care zbura pe ruta Austin, Texas – Germania, a aterizat de urgență pe aeroportul Dulles din Washington după ce a traversat o zonă de turbulențe puternice. Avionul a căzut sute de metri în gol, provocând haos la bord. Șapte pasageri au fost duși la spital. Turbulențele au apărut la circa 90 de minute după decolare, când aparatul Airbus A330 zbura la 11.300 de metri deaspura statului Tennessee.