Actriţă de 22 de ani, moartă în condiţii tragice. Se angajase într-o fabrică pentru a-şi întreţine familia

Actrița și modelul italian Luana D'Orazio a murit marți, în condiții îngrozitoare, fiind aspirată în rola mașinii la care lucra, într-o fabrică de produse textile.

04 mai 2021, 22:29
Actriţă de 22 de ani, moartă în condiţii tragice. Se angajase într-o fabrică pentru a-şi întreţine familia

Luana D’Orazio a debutat în cinema în 2018, ca actriţă în filmul de comedie al lui Leonardo Pieraccioni, „Se son rose”. În 2021, în urma dificultăților legate de pandemia de coronavirus, ea s-a angajat într-o fabrică de textile din Montemurlo, pentru a-și întreține familia.

Luana D’Orazio era mama unei fetiţe de 5 ani. Moartea sa este deplânsă în toată Italia şi este pusă în contextul siguranţei la locul de muncă, amintindu-se că numai în primul trimestru al anului 2021 nu mai puţin de 185 de persoane şi-au pierdut viaţa în Peninsulă, în urma unor accidente de muncă.

Citeşte şi A murit actriţa Olympia Dukakis. A fost premiată cu Oscar pentru rolul din „Moonstruck”

Am avut-o ca figurantă într-o scenă de petrecere. Amintirea acelei scene, o petrecere fără griji a tinerilor de 20 de ani, adaugă și mai multă durere. Pentru că viața la 20 de ani ar trebui să fie și să continue așa, ca o petrecere. Aceasta este o veste teribilă, având în vedere vârsta sa și modul în care a murit. Lasă în urmă un copil de cinci ani, nu există cuvinte care să exprime jalea. Oricât de puţin ar ajuta, trimit o îmbrățișare caldă familiei sale„, a scris despre ea regizorul Leonardo Pieraccioni, citat de La Stampa.

Citeşte şi Moarte violentă pentru o actriţă de 25 de ani, e tragedia momentului. Tânăra a fost spulberată de un şofer beat, în timp ce mergea pe bicicletă