Actriţă din serialul „Seinfeld”, răpusă de cancer pulmonar. Avea 73 de ani

Actriţa Kathryn Kates, care a apărut în mai multe seriale de succes, printre care „Orange is the New Black” şi „Seinfeld”, a murit la vârsta de 73 de ani, după o luptă grea cu cancerul pulmonar.

26 ian. 2022, 16:54
Actriţă din serialul „Seinfeld”, răpusă de cancer pulmonar. Avea 73 de ani

Actriţă din „Seinfeld” moartă de cancer. Kathryn Kates a avut o carieră întinsă pe mai bine de trei decenii. Pe lângă apariţiile în cele două seriale sus-amintite, Kates a mai apărut în drama juridică „The Good Fight”, în filmele „The Sopranos” şi „The Many Saints of Newark”.

Puternica noastră Kathryn Kates a murit. Ea va fi mereu în amintirea şi în inimile noastre, ca fiind forţa puternică a naturii a ceea ce a fost”, au declarat reprezentanţii lui Kates de la Headline Talent Agency într-o postare pe Instagram, alături de o poză cu regretata actriţă.

Actriţă din „Seinfeld” moartă de cancer pulmonar

Kates avea 73 de ani şi suferea de cancer pulmonar. Boala îi recidivase anul trecut, spun surse din anturajul ei.

Kathryn a fost clienta noastră de mulţi ani şi ne-am apropiat mult de ea în ultimul an, de când a ştiut de revenirea cancerului ei. A fost întotdeauna incredibil de curajoasă şi de înţeleaptă şi a abordat fiecare rol cu cea mai mare pasiune. Ne va fi foarte dor de ea„, au adăugat reprezentanții Headline Talent Agency.

Citeste si Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit din cauza Covid-19. El era antivaccinist

Vestea tragică a dispariţiei lui Kates a stârnit un val de comentarii, în care fanii au transmis mesaje de condoleanțe. Un utilizator a scris pe Twitter: “Această inimă mare. Această forță incredibilă. Cu inima frântă. Te iubesc #KathrynKates

Sunt atât de trist să aud despre moartea lui Kathryn Kates, o actriță cu o empatie, energie și bucurie extraordinare”, a mai scris un utilizator în mediul online.

A câştigat titlul de “Cea mai bună actriță” pentru rolul din “Welcome to Sarajevo”

De-a lungul cariereisale, a avut roluri secundare în seriale precum “Lizzie McGuire” (2001 – 2004), “Orange Is the New Black” (2013 – 2019), “Shades of Blue” (2016 – 2018) sau “Law & Order: Special Victims Unit” (1999 – prezent).

În 2021, a câștigat titlul de “Cea mai bună actriță” la Festivalul NYCTV, pentru rolul din “Welcome to Sarajevo”. A interpretat rolul lui Angie DeCarlo  în filmul “The Many Saints of Newark” (2021).

Citeste si Doliu în lumea modei! A murit Thierry Mugler la vârsta de 73 de ani

A avut mai multe roluri episodice, printre care cele din serialele “Judging Amy” (1999 – 2005), “Rescue Me” (2010) sau “Hunters” (2020 – prezent).