Actriţă găsită spânzurată în propria locuinţă. Avea 29 de ani şi suferea de depresie

Actriţa de origine indiană Jayashree Ramaiah, concurentă în sezonul 3 al reality show-ului Bigg Boss Kannada, a fost găsită spânzurată în propria locuinţă, luni, 25 ianuarie. Avea doar 29 de ani.

25 ian. 2021, 23:54
Actriţă găsită spânzurată în propria locuinţă. Avea 29 de ani şi suferea de depresie
Actriţa indiană Jayashree Ramaiah a fost găsită spânzurată. Sursa FOTO: Jayashree Ramaiah Fans

Actriţa găsită spânzurată în propria locuinţă suferea de depresie de mai multă vreme. Potrivit primelor informaţii, decesul ar fi survenit în cursul nopţii de luni.

Lupta cu depresia de mai multă vreme şi, în câteva rânduri, s-a plâns fanilor pe reţelele de socializare că nu se simte în stare să câştige această luptă. Pe 22 iulie 2020, Jayashree a avut o primă postare care i-a îngrijorat pe fani: „Am renunțat. Spun adio acestei lumi şi depresiei„. La scurt timp, însă, tânăra a şters postarea şi a revenit cu un mesaj încurajator: „Sunt bine și în siguranță !! Vă iubesc pe toți”, relatează timesofindia.indiatimes.com

Actriţă găsită spânzurată în propria locuinţă era bogată, dar complet nefericită

Trei zile mai târziu, pe 25 iulie, Jayashree a făcut un live pe Facebook în care a dat mai multe detalii despre suferinţa prin care trece: „Nu fac toate acestea pentru publicitate. Nu aștept nici ajutor financiar. Aştept doar moartea. Sunt incapabilă să lupt împotriva depresiei. Sunt bogată, dar deprimată. Am o mulțime de probleme personale. Am fost trădată încă din copilărie și nu pot depăşi aceste traume„.

Citeste si Actriţa Song Yoo-jung a murit la 26 de ani. Surse spun că s-ar fi sinucis

Tot în acest live, Jayashree a vorbit și despre postarea ei recentă de pe Facebook și le-a cerut oamenilor să nu mai comenteze rău despre ea. Ea a mai spus, spunând: „Sunt o ratată, am nevoie de milă”.

Actriţa Song Yoo-jung a murit la 26 de ani. Surse spun că s-ar fi sinucis

Şi actriţa sud-coreeană Song Yoo-jung, în vîrstă de 26 de ani, pare să-şi fi pus capăt zilelor, potrivit rapoartelor. Vedeta serialului „Make a Wish”, de pe MBC, s-a stins din viaţă pe 23 ianuarie. Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită, însă, unele surse din mass media susțin că aceasta s-ar fi sinucis.

Song și-a început cariera de model de brand pentru produse cosmetice înainte de a urma actoria. Ea a obținut un rol secundar în 2013, în drama romantică „Golden Rainbow”. A urmat un rol în „Make Your Wish”, în 2014, și apoi o apariție în franciza School. Ea a jucat şi în drama Dear My Name în 2019.

De asemenea, a apărut și în videoclipuri muzicale, inclusiv în “How Do I”, piesă fredonată de NIve, care a fost lansată anul trecut și are aproape patru milioane de vizualizări pe YouTube.

Cântărețul NIve a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, o imagine cu un pătrat negru şi mesajul: „Da, sper să nu te mai îmbolnăvești… mulțumesc că ai fost cu mine. Îmi pare rău că nu ți-am putut împărtăși durerea… Sper că vei fi fericită în cer”.