Actriţa Song Yoo-jung a murit la 26 de ani. Surse spun că s-ar fi sinucis

Actriţa sud-coreeană Song Yoo-jung a murit la vârsta de 26 de ani, potrivit rapoartelor. Vedeta serialului "Make a Wish", de pe MBC, s-a stins din viaţă pe 23 ianuarie. Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită, însă, unele surse din mass media susțin că aceasta s-ar fi sinucis.

25 ian. 2021, 19:58
Actriţa Song Yoo-jung a murit la 26 de ani. Surse spun că s-ar fi sinucis
Actriţa Song Yoo-jung a murit la 26 de ani

Actriţa Song Yoo-jung a murit. Vestea decesului a fost confirmată de reprezentanții săi, de la agenţia Sublime Artist Agency, potrivit South China Morning Post.

Song și-a început cariera de model de brand pentru produse cosmetice înainte de a urma actoria. Ea a obținut un rol secundar în 2013, în drama romantică „Golden Rainbow”.

A urmat un rol în „Make Your Wish”, în 2014, și apoi o apariție în franciza de lungă durată School. Ea a jucat şi în drama Dear My Name în 2019.

Citeşte şi: A murit actriţa Mira Furlan. A jucat şi în serialele ”Lost” şi ”Babylon 5”

Actriţa Song Yoo-jung a murit

De asemenea, a apărut și în videoclipuri muzicale, inclusiv în “How Do I”, piesă fredonată de NIve, care a fost lansată anul trecut și are aproape patru milioane de vizualizări pe YouTube.

Cântărețul NIve a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, o imagine cu un pătrat negru şi mesajul: „Da, sper să nu te mai îmbolnăvești… mulțumesc că ai fost cu mine. Îmi pare rău că nu ți-am putut împărtăși durerea… Sper că vei fi fericită în cer„, potrivit Independent.

O altă actriţă sud-coreeană s-a sinucis

Actriţa sud-coreeană Oh in-hye a fost găsită în stare de inconştienţă în propria reşedinţă, iar cu toate eforturile medicilor ea nu a mai putut fi salvată. Primele concluzii ale anchetatorilor indică faptul că vedeta de 36 de ani s-ar fi sinucis.

Paramedicii au reuşit să o resusciteze în primă fază pe Oh in-hye, redându-i pulsul şi respiraţia, dar la scurtă vreme după ce a fost dusă la spital ea şi-a pierdut din nou cunoştinţa şi în cele din urmă a murit.

Oh In-hye și-a făcut debutul în actorie în filmul „Păcatul familiei” în 2011, iar în luna octombrie a aceluiaşi an a făcut furori la ceremonia de deschidere a celei de-a 16-a ediţii a Festivalului Internațional de Film din Busan, cu o superbă rochie portocalie, la lansarea unui alt film al său, „Red Vacance Black Wedding”. De asemenea, a jucat în filme precum „No Breathing” (2013) și „The Plan” (2014) şi a avut o apariție specială în drama „Yeonnam-dong 539″, din 2018.

Ultima sa postare pe Instagram datează din 12 septembrie, când le-a urat tuturor un weekend fericit, distribuind totodată şi câteva selfie-uri. De asemenea, ea a postat un videoclip tutorial pentru îngrijirea pielii pe contul ei de YouTube, tot pe 12 septembrie.