Actriță rănită în timpul unui spectacol, la Teatrul German din Timișoara. Un panou de lemn a căzut peste ea

O actriță de la Teatrul German din Timișoara a fost rănită în timpul unui spectacol, după ce un panou din lemn folosit pe post de decor a lovit-o. Femeia de 38 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

05 feb. 2024, 09:33
Actriță rănită în timpul unui spectacol, la Teatrul German din Timișoara. Un panou de lemn a căzut peste ea

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 20:12, la Teatrul German, în timpul spectacolului „Livada de vișini”, de Anton Cehov. Un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat-o pe actrița Olga Diana Török, în vârstă de 38 de ani. Panoul a lovit-o in cap pe actrita Olga Torok, cea care o interpreta pe guvernanta Sarlotta Ivanovna.

Colegii au fost cei care i-au sarit primii in ajutor actritei, apoi au sunat la 112 si au sprijinit-o pana la iesirea din teatru la sosirea echipajului medical. La fata locului a ajuns o ambulanta SMURD, care a preluat-o si a transportat-o la spital pe Olga Torok, scrie opiniatimisoarei.ro.

De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă în cazul acestora nu a fost necesar să fie transportați la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă. Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident.

„La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărășești din Timișoara, la Teatrul German o persoană a fost rănită.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Citește și: Incendiu de proporții la un restaurant din Pitești! Zeci de angajați au fost evacuați din clădirea care a fost mistuită de flăcări| VIDEO

De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă aceștia nu au fost transportați la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Accidentul a intrat si in atentia inspectorilor ITM care vor verifica daca au fost sau nu respectate normele de protectia muncii in timpul spectacolului de la Teatrul German.

Incidentul de la Teatrul German vine după ce actorul Marius Manole a suferit un accident sâmbătă seara, în timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna”. Actorul s-a ales cu o rană profundă la picior și a fost nevoie să meargă la spital pentru a fi cusut.