O actriţă româncă trăieşte o adevărată DRAMĂ. Medicul ei ginecolog a mutilat-o pe viaţă

Actriţa Mihaela Mihuţ trăieşte o adevărată dramă de ani buni, de când propriul ei medic ginecolog i-a distrus orice speranţă de a deveni mamă. Fiindcă viaţa sa i-a fost distrusă, actriţa îi cere medicului daune morale în valoare de 50.000.000 $.

18 iul. 2015, 12:13

Drama Mihaelei Mihuţ a început în 2012, pe când actriţa avea 41 de ani şi a suferit o hemoragie vaginală severă şi, cu dureri insuportabile.

Ajunsă la cabientul doctoriţei care o îngijea de ceva timp, aceasta i-a spus că are mai multe chisturi ovariene, recomandându-i histerectomie. Pe moment românca nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dar în final a acceptat la sugestia aceluiaşi medic.

Intervenţia a fost fără efect însă, întrucât stările de rău ale femeii au persistat. Cum nu-şi revenea, în octombrie, a bătut din nou la uşa cabinetului. De data aceasta, acceaşi doctoriţă s-a gândit să-i facă un test de sarcină, care a ieşit pozitiv, informează Libertatea.ro.

La doar câteva zile distanţă, Mihaela Mihuţ a primit de la aceeaşi specialistă o veste care a bulversat-o şi a neliniştit-o deopotrivă. I s-a comunicat că, de fapt, nu e gravidă, ci are cancer uterin, propunându- i-se să facă radioterapie. Nici după acest tratament femeia nu şi-a revenit, aşa că în noiembrie, Mihaela a decis să meargă la o altă instituţie spitalicească. Abia aici, românca a aflat ce se întâmplă cu ea.

Era vorba de o sarcină extrauterină. Când medicii de la celălalt spital au văzut starea în care se afla, au decis să o interneze de urgenţă şi să o opereze, doctorii avertizând-o că nu mai poate avea copii, din cauza tratamentelor nepotrivite şi a întârzierii diagnosticării.

Acum la câţiva ani de la acest eveniment tragic, Mihaela Mihuţ a dat-o în judecată pe doctora care i-a greşit tratamentul şi îi cere daune morale în valoare de 50.000.000 $, deşi banii nu pot compensa o greşeală atât de gravă.

loading...