Actriţa Sienna Miller este însărcinată

Actriţa Sienna Miller este însărcinată cu iubitul ei, actorul Tom Sturridge, cei doi aşteptând primul lor copil.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 12:04
Actriţa Sienna Miller este însărcinată

Sienna Miller, în vârstă de 30 de ani, are o relaţie de mai puţin de un an de zile cu Tom Sturridge, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cei doi şi-ar fi anunţat prietenii şi familia că actriţa este însărcinată, înaintea Crăciunului. Sienna şi Tom nu au confirmat însă până în acest moment informaţia.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi nu au planuri să se căsătorească. „Prietenii ei sunt foarte fericiţi pentru relaţia acesteia cu Tom. El este tânăr, dar este o persoană matură şi un băiat bun”, a mai spus aceeaşi sursă.

Totuşi, potrivit unor relatări din presa americană, Sienna Miller şi Tom Sturridge s-ar fi logodit, la Paris, de Crăciun.

Sienna Miller a avut o relaţie cu Jude Law marcată de numeroase împăcări şi despărţiri. Cei doi s-au despărţit definitiv la începutul anului 2011. Cele două vedete au avut o relaţie şi la mijlocul deceniului trecut, dar şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice.

Totuşi, cei doi s-au împăcat în 2009 şi şi-au făcut publică relaţia în mai 2010. Potrivit presei britanice, cei doi actori au făcut un nou pas în relaţia lor şi au cumpărat o casă în Londra, care a costat circa 12 milioane de dolari, unde s-au mutat împreună, în noiembrie 2010.

Sienna Miller a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele „Alfie” (2004), „Factory Girl” (2006) şi „Triunghiul dragostei” (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului „G.I. Joe: Rise of Cobra”.