Acuzat că şi-a ucis sora, a încercat să evadeze prin tavanul boxei acuzaţilor. A rămas blocat şi cu pantalonii în vine VIDEO

Un bărbat judecat pentru uciderea surorii sale a încercat să evadeze chiar în timpul procesului. A spart tavanul de sticlă al boxei acuzaților, dar a rămas însă blocat în tavan, cu pantalonii în vine.

11 dec. 2019, 13:42
Acuzat că şi-a ucis sora, a încercat să evadeze prin tavanul boxei acuzaţilor. A rămas blocat şi cu pantalonii în vine VIDEO

Leonid Greiser, 18 ani, a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Districtual Shcherbinsky din Moscova, unde a mărturisit că şi-a ucis sora la ordinul lui Satan. La un moment dat, rusul a încercat să iasă prin tavanul boxei acuzațiilor, cu pereți din sticlă antiglonț, fiind blocat de trei gardieni.

„Îl țin eu”, se aude vocea unei femei, în înregistrarea video publicată de site-ul Life.

Evadare spectaculoasă dintr-o secţie de poliţie: a sărit pe geam cu tot cu caloriferul de care era încătuşat

În timp ce bărbatul iese prin tavan se poate observa cum unul dintre cracii pantalonilor atârnă pe picior, în jos. Gardienii cer ajutoare, iar unul dintre ei îl împinge înapoi, acuzatul cedând în cele din urmă și revenind în boxa acuzaților. Înregistrarea video se termină în momentul în care acuzatul își trage pantalonii pe el, iar gardienii îi pun cătușele.