Acuzaţii dure la adresa impresarului lui Petrică Mîţu Stoian: „Guşman și-a băgat toți banii în buzunar”

Acuzaţii dure la adresa lui impresarului lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata Carmen Obârșanu, care le reprezintă pe surorile regetatului artist, a dat noi detalii despre modul în care s-a stins marele artist.

24 mart. 2022, 16:45
Acuzaţii dure la adresa impresarului lui Petrică Mîţu Stoian: „Guşman și-a băgat toți banii în buzunar”
Acuzaţii dure la adresa lui impresarului lui Petrică Mîţu Stoian

Acuzaţii dure la adresa lui impresarului lui Petrică Mîţu Stoian. Familia cântăreţului de muzică populară vrea să se facă dreptate. Avocata familiei a lăsat să se înțeleagă că Doru Gușman l-ar fi trimis bolnav la evenimente, interesat fiind doar de partea materială. Ea îi consideră responsabili pe impresar și fata acestuia că nu au avut grijă de sănătatea artistului, chiar dacă acesta a fost infectat cu Covid 19.

Citeşte şi: Război în instanță între familia lui Petrică Mâțu Stoian și doctorii care l-au tratat pe artist! “Toți au greșit, toți medicii”

Acuzaţii dure la adresa lui impresarului lui Petrică Mîţu Stoian

Petrică Mâțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mîțu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gușman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem!

Vă dați seama că și sora lui Mîțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Guşman și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică, a spus avocata familiei într-o emisiune TV„, a declarat avocata familiei într-o emisiune TV.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Isverna, zona Plaiul Cloșanilor, județul Mehedinți. A debutat la cunoscuta emisiune „Tezaur Folcloric”, difuzată la TVR, fiind descoperit de realizatoarea Mărioara Murărescu. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Tg. Jiu.

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament cu oxigen efectuat la o clinică medicală privată. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.