Acuzaţii GRAVE de corupţie, colaborare cu securitate şi fraudă, la TVR

Liderii acestor două tabere se denunţă unii pe alţii folosind serviciul intern de mail al TVR, unde curg acuzaţiile de corupţie, de colaborare cu securitatea sau încheierea de contracte care au prejudiciat televiziunea.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 10:54
Acuzaţii GRAVE de corupţie, colaborare cu securitate şi fraudă, la TVR

Înscăunarea lui Claudiu Elwis Săftoiu ca Preşedinte Director General, în loc să liniştească lucrurile, a fost capsa care a detonat butoiul de pulbere.

TVR este ruptă în două: de o parte, tabăra mai mică a lui Săftoiu, a cărui cea mai puternică susţinătoare este Lucia Hossu-Longin şi de partea cealaltă, cel mai înverşunat duşman al cuplului Săftoiu-Longin este Valentin Nicolau, scrie evz.ro.

„Politicianul Lucia Hossu Longin, ce pare a fi o excelentă ocrotitoare a securiştilor… îşi realizează adevăratul memorial al perfidiei…Să spui că e criză şi că nu mai sunt bani de producţie în TVR, dar să pleci în delegaţie în străinătate… Dna Hossu Longin explicându-se se acuză”, scrie într-un mesaj Valentin Nicolau, fost şef al TVR.

De cealaltă parte, Lucia Hossu Longin îl ironizează pe Nicolau şi-i aminteşte de propriile eşecuri.

„Oricât de zmeu vă daţi astăzi aţi avut şi dumneavoastră erori manageriale… staţi ca un câine turbat în spinarea mea poate, poate o să mă puneţi la pământ… Daţi-vă jos, potaie mică, neagră şi agresivă din cârca mea!”, spune Longin.

În scandal intervine şi regizorul Cornel Mihalache, un susţinător aprins al taberei conduse de Valentin Nicolau.

„Aveţi talente nebănuite, stimată doamnă… Pentru ”Daţi-vă jos, potaie mică din cârca mea…” cred că se întoarce Eugen Barbu în mormânt. De plăcere. De la ”Folkul şi Porcul” nu am citit ceva mai agresiv. Sărut-mâna, dragă Doamnă Hossu Longin. Poate şi-aduce aminte că e de femeie”.

În scandalul din TVR sunt invocate reale sau presupuse amante, fraude de milioane de lei dar şi nume de politicieni cunoscuţi.