Acuzații grave între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu. Tudorița Măceșanu a izbucnit în lacrimi

Dosarul Caracal pare să nu mai aibă final. Un nou termen în acest caz a avut loc, miercuri, 24 noiembrie, la Tribunalul Olt.

24 nov. 2021, 19:46
Acuzații grave între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu. Tudorița Măceșanu a izbucnit în lacrimi

Acuzații grave între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu. Magistrații au audiat mai mulți martori, îrintre care și Remus Rădoi, bărbatul la care ar fi apelat polițiștii, în 2019, pentru căutarea Alexandrei Măceșanu, fostul iubit al Luizei Melencu și un taximetrist.

Acuzații grave între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu. Tudorița Măceșanu a izbucnit în lacrimi

În sala de judecată a avut loc și o altercație între avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu și mama Alexandrei. Avocata o acuză pe Tudorița Măceșanu că refuză să ceară probe autorităților.

”Eu vă spun sincer: marele inspector de zonă, marele detectiv de acolo nu știe nimic, de asemenea, asta e, și am verificat în dosar, am găsit o planșă din care rezulta că în luna august a fost format de pe numărul mamei Alexandrei, numărul Alexandrei. Pe listing, apare că Alexandra nu a fost apelată de mama ei niciodată, după dispariție.

Și atunci, în fața instanței, am solicitat să mi se facă o adresă, să-mi dea originalele de la operatorii de telefonie mobilă și judecătoarea a zis că această cerere o poate face numai mama Alexandrei, prin apărătorul său, lucru pe care mama Alexandrei a refuzat categoric. Și am spus dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e”, a declarat Carmen Obârșanu.

Apărătorul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, spune că mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi când a văzut comportamentul avocatei, potrivit Gandul.

„A început să plângă și a fost siderată de maniera doamnei avocat, ca și cum ar fi un interlop.

După audierea martorilor, încă o dată, doamna Obârșanu, avocata familiei Melencu s-a autodepășit printr-un comportament nedemn de a fi avocat, nerespectând deontologia profesională, a solicitat o probă în numele nostru, ca și cum eu nu eram în acea sală de judecată, să se depună de către DIICOT listingul, în original, de la DIICOT în sala de judecată cum că ar fi șters un mesaj pe care mama Alexandrei l-ar fi dat Alexandrei sau un apel telefonic.

În cazul în care domna Măceșanu nu este de acord, însemnă că ea știe unde este fata. Am reacționat imediat: am solicitat instanței să o amendeze, pentru că este un comportament neadecvat și nu face decât să pună presiune în continuare pe mama Alexandrei care este deja și destul traumatizată de lipsa fetei”, a spus Aurel Moldovan.

Citește și: Complicele lui Gheorghe Dincă în crimele de la Caracal, în stare gravă cu COVID la Spitalul Penitenciar Jilava. Procesul a fost amânat