Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. După Mara Bănică, o altă vedetă o face praf: „Este o femeie frustrată, îmi jignea soţul”

Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. După ce Mara Bănică a fost la podcastul lui Cătălin Măruţă şi a vorbit despre fostele sale colege, Simona Gherghe şi Mirela Vaida, o altă vedetă iese şi face dezvăluiri.

11 mai 2023, 09:21
Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. După Mara Bănică, o altă vedetă o face praf: „Este o femeie frustrată, îmi jignea soţul”

Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida. Amalia Bellantoni recunoaște că proiectul său cu Antena 1 a mers bine, asta până a intervenit Vaida şi asta pentru că se simţea ameninţată, fanii preferând-o pe femeia de afaceri.

Citeşte şi: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

Eu am fost mereu invitată în platoul Acces Direct de către producătorii emisiunii sau de cine se ocupa cu alegerea invitaților. Eram invitat permanent, nu era ediție de la care să lipsesc. Mi-am făcut programul în funcție de cei de la Acces Direct.

Eu în acea perioadă filmam și pentru reality-show-ul La Famiglia. Era cel mai vizionat relity-show din Antena Stars. Și producătorii emisiunii mi-au spus acest lucru, erau foarte mulțumiți.

Filmasem cu o lună și jumătate înainte, am mers și în Sicilia să filmăm pentru a face o alternativă la viața de zi cu zi. Eram foarte mulțumită până să intervină doamna Vaida.

În ultimul timp se vehicula în presă și în online că Amalia Bellantoni ar urma să-i ia locul Mirelei Vaida la Acces Direct.

Mirela devenise foarte invidioasă pentru că lumea ne compara. Oamenii făceau sondaje pe cine ar alege dintre mine sau Mirela Vaida. Acest lucru a făcut-o să devină foarte nervoasă în privința mea și a prezenței mele acolo.  

În acest fel, la fiecare replică pe care o dădeam în emisiune, îmi închidea imediat gura. Eram invitată în platou să comentez, iar ea nu mă lăsa. Nu aveam voie să am nicio părere, nu aveam voie să îmi exprim punctul de vedere. Eu, persoană educată, fair-play și profesionistă, ridicam mâna să spun ceva. Ea nu mă lăsa să vorbesc”, a spus Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.ro.

Acuzaţii grave la adresa prezentatoarei Mirela Vaida

Amalia Bellantoni susține că Mirela Vaida ridica deseori vocea și a jignit-o de mai multe ori, atât pe ea, cât şi pe soţul ei.

În momentul în care începeam să vorbesc se răstea la mine. Deseori mă jignea, spunea că soțul meu este un prost, că este manipulat de mine. Era foarte invidioasă că eu vorbeam întotdeauna despre familie, despre copii.

Ea este o femeie frustrată care, am înțeles, ar avea probleme în familie. Ea este invidioasă pe viața mea cu soțul meu, că avem un nivel financiar destul de bun. O deranja că aveam acest reality-show și nu voia să vorbesc despre familie.

Îmi spunea să o las în pace cu prostul meu! Soțul meu este cetățean de onoare al Siciliei, ambasador al culturii Siciliene. Lumea a observat și a început să scrie în online că Mirela Vaida este invidioasă pe mine. Soțul ei pleacă de acasă câte două săptămâni. Vine la ea o dată la două săptămâni.

După ce a fost schimbată de la Antena 1 la Antena Stars ea era supărată că sunt invitată în emisiuni. Spunea că oamenii nu mă mai vor la tv, deși era fix contrariul. Oamenii continuau să scrie că Mirela Vaida va pleca. Ei îi era teamă, era veșnic sub stres că îi voi lua locul. Ea a răbufnit la un moment dat.

A spus în direct că nu poate fi în același platou cu mine. Apoi a țipat: Eu am crezut că a fost o regie. Nu mă așteptam să reacționeze așa. M-am ridicat din educație, nici nu am luat în seamă vorbele ei.

Ceea ce mi s-a părut ciudat a fost că a doua zi, reality-show-ul meu a fost întrerupt. Am fost sunată de către producătoare și mi-a spus. Nici producătoarea mea nu știa ce s-a întâmplat. Nimeni nu știa nimic. Dar de acolo de sus, sub influențele ei, emisiunea s-a întrerupt.

Presupun că Mirela Vaida are influențe foarte mari la domnul director care a întrerupt în plin succes emisiunea. Aveam programul făcut pe trei luni și urma să filmăm în Sicilia. Efectiv s-a tăiat craca!”, a mai spus Amalia Bellantoni.